Eh... Mój rekord to to 70 lvl'i w max 20 minut (thx Arise:P ).
Prostota gry, klimat, ludzie (nawet Kilbil i Kubek...), moje top23 i pozniejsze top9 po fuzji ze Smeagolem
No a przedewszystkim zgrana paczka Arise, Axl, Brain, Smeagol i Chorus (Ja) to było coś...
ha! i Rafaldinho_10 ten smarkacz z Rzeszowa co inteligencją nie grzeszył....
To były czasy:D:D:D
Witam wszystkich "starych" graczy, mowa o OLD MF. Widzę, że już nikt o mnie nie pamięta . Czytając te wszystkie posty łezka w oku się kręci. Przypominają się te godziny a czasami dnie spędzone przy MF . "STARA GWARDIA" wie o czym mówię . NEW MF to już nie to samo, ale cóż było i się nie powtórzy. Pozdrawiam wszystkich ze starej wersji (nawet Kubka ). Szczególne pozdro dla MsJara, Dr Kafara, Salviana, XPabloX, ( napewno o kimś zapomniałem ale mam nadzieje, że mi wybaczycie. Narq
8. Czy punkty ruchu regenerowały się szybciej?
Tak. Średnio 1 ruch regenerował się w 2 minuty, ponieważ regenerowały się co 3 minuty i co 1 na przemian.
Była tylko 1 różnica, a mianowicie im trudniejszy był teren, tym więcej traciło się pkt ruchu.
No chyba nie w tym samym dziale tylko w Najczęściej zadawane pytania.......
Najczęściej zadawane pytania... to jest temat w dziale/forum "Rozmowa", podobnie jak i ten temat
NaReL [Usunięty]
Wysłany: 20-05-2008, 22:09
heh old mfo =D ja pojechalem bh na 39 =D bo nabijalem gemy i oddawalem expa =D heh a bh bez wiekszych problemow jak mu sie mana skonczyla =D
to byly czasy ten klimat kumple i wogole(niechodzi mi o zdobywanie ranq) szkoda ze juz po wszytskim =D
Nick Masakrow
lv 47
ranq 260 tys pkt
InSaNe [Usunięty]
Wysłany: 20-05-2008, 22:23
ehh tez gralem,tez tam poznalem fajnych kumpli,tam mozna bylo poczuc klimat,a teraz za dzuo noobkow gra,chociaz gra sie duzo rozwinela
Tych nobków w oldzie nie widziało się tak ,bo nie było czatu. Jak były to moze zobaczyłbys ,ze też było ich dużo.
Ale im bardziej popularna gra tym więcej recydyw i noobków.
Level: 1
Wysłany: 29-07-2008, 01:49
Pamietam ta gre gdy stawiala pierwsze kroki. I pierwsze dominujace druzyny MVM (moja:P) i Soul Hunters (Qr4... cos tam na czele). Bylem tez raz 1 w rankingu. Stare czasy ...