Wysłany: 18-10-2007, 15:21 Podróż z Ballis do Folhord
Nie wiem czy ten temat był poruszany.Przedstawię sprawę jasno:
Powinno usunąć się możliwośc atakowania gracza,który płynie z Ballis do Folhord.Wtedy przecież taki ktoś nie jest przygotowany na walkę.Miałem takie zdarzenie,że
już widziałem port w Folhord,a tu nagle wyskoczyło,że nieprawidłowa lokalizacja.Włączyłem przycisk,żeby sie odświeżyło i byłem w Ballis,kasę pochłonęło i okazało się,że ktoś mnie zaatakował.
Moim zdaniem Admin powinen coś z tym koniecznie zrobić ponieważ jest to irytujące i można też uznać to za błąd skoro pobrało mi 1mln,a nie przeniosło mnie do Folhord.
Ostatnio zmieniony przez Shark 19-03-2010, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
zgadzam sie:) tez mnie atakuja nieraz takie anty/noobstaty,ktore wylaza z miasta tylko na polowanie...mialem kilka razy tak,strata kilku milionow +expa
Bo już czekamy długo,a Admin'i nie odpisują,a powstało już dużo tematów głownie o tej samej treści.Tylko mój temat jest pierwszy w propozycjach.Zauważyłem,że nikt się już na ten temat nie wypowiada jakbyście to ignorowali