Propozycja 1
Czy nie dało by się dodatkowo uzbrojenia rozbić na hełm/zbroje/rękawice itd?
to juz jest rozbite (w polu "typ przedmiotu" musisz wybrac "uzbrojenie" i wcisnac "szukaj" wtedy opjawia się opcja "typ uzbrojenia" i wybierasz sobie co chcesz rekawice, buty, zbroja itp)
a reszta propozycji zbedna
jak Ci sie nie chce szukac konkretnego przedmiotu na wielu stronach to ulatwiasz sobie zadanie wpisujac czesc nazwy w polu "słowa kluczowe"
opcja "Posiadasz: " aby podawała przedmioty także z depozytu, teraz podaje tylko z plecaka, może być tak:
Mikstura życia Lv1
Posiadasz: 1000 (2)
Gdzie 2 mikstury są depozycie
Pierwszy pomysl jest juz , ale reszta jest nie potrzebna
Wszystko mozna zrobic ale czy bedzie to potrzebne ??
Cytat:
ja bym głosował za pokazaniem czachy przy nickach sprzedawców ... nie wszyscy chce kupować u morderców ^_^
Świeta Anielko co za roznica od kogo kupujemy w kupowaniu jest najwazniejsze : cena (jak najmniejsza) oraz szybkie kupno i to tyle , a kto co sprzedaje to juz innym pewnie jest obojetne