Wysłany: 30-10-2007, 17:22 2 Propozycje dot. drużyn
1. Proponuje zrobić coś takiego jak walka o pozycje lidera. Odbywałoby się to na tym, by jakiś członek teamu mógł wysłać pojedynek szefowi o nic oprócz pozycji lidera. Gdyby wygrał zwykły członek on zostałby liderem... To by urozmaiciło drużyny
2. Proponuje zrobić coś takiego by w profilu od razu można by było zaprosić do teamu. Byłoby to szczególnie pomocne gdy ktoś ma długi nick.
1.Nie wiem ale wydaje mi się,że jest dobrze tak jak teraz.
Zakładam drużynę i to ja jestem jej "kapitanem"
Odnośnie Twojej propozycji napewno da się odrzucić dany pojedynek no ale wtedy to szef wyjdzie na ...
2.Wydaje mi się,że już było proponowane.
1. A pocóż coś takiego. Lider się niczym nie różni od członka (tylko tym, że może przyjmować wyzwania, graczy i jest oddzielnie napisany w "drużyny" ).
2. Pomysł ciekawy możnaby szybciej brać graczy do teamu. Zaoszczędziłoby to paru klików .
_________________ Naruto Fan. Naruto Rox. Naruto RlZ
Profesja: Wojownik
Level: 97
Wysłany: 30-10-2007, 19:29
1) Pomysł beznadziejny. To jak np. team ma szefa 6 lvl a gracz w jego 30 lvl to wiadomo kto caly czas bylby liderem.
2) Jest dobrze jak jest. Nic nie trzeba zmieniać
1. Urozmaiciłoby drużyny, ale myślę, że lepiej byłoby gdyby szef przy tworzeniu drużyny mógł wybrać między możliwością walki o stołek a stałym liderem (czyli jak jest teraz).
2. Ta propozycja chyba gdzieś była, nie chce mi się teraz szukać.
Sorka no masz racje nie mam czasu czytac całego tematu ale to i tak jest to bez sensu bo Druzyna opiera sie na przyjecialach z gry itp a nie zeby ktos komus mial odbierac drużyne nawet po przez poja ktorego nie musisz przyjąć
Sorka no masz racje nie mam czasu czytac całego tematu ale to i tak jest to bez sensu bo Druzyna opiera sie na przyjecialach z gry itp a nie zeby ktos komus mial odbierac drużyne nawet po przez poja ktorego nie musisz przyjąć
No tak, ale jeśli ktoś wyśle komuś poja to znaczy, że go nie lubi