To jest już mocno denerwujące, gdy ktoś zaspamował czat na 2 km wiadomością kto na solo
Jako, że po zgłoszeniu do GM'a gościu w 96 % dalej spamuje proponuje zrobić ignor na czat, który polegałby na tym, że wiadomości tego gracza nie pojawiają sie u nas
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
W Sumie Jestem na nie bo wiadomo że za Spam jest Ban!!:P
Twój post wskazuje, że masz najwyżej 8 lat Wnioskuje tak dlatego że od 8 roku życia w szkołach są wprowadzane testy z czytania ze zrozumieniem Widać, że jeszcze tego nie miałeś . . .
Napisałem wyraźnie, że zanim Gm da mu bana na czat to on zaspamuje cały czat. I mi chodzi o to, by jego wiadomości się nam nie pokazywały.
Profesja: Wojownik
Nick: FeaR
Level: 23
Wysłany: 01-11-2007, 22:34
No dobra przyjmijmy ze go zignorujemy bo np: spamował aukcja na targu ale co potem..? jak on mówi coś ważnego na czacie. Czy obok tabelki w wiadomościach "Ignorowani" Pokazało by sie tez "Ignorowani z Czatu" czy coś takiego opracuj jeszcze i jak możesz daj screen na 75% na tak
Podobny temat jest tu https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=16057
Bardzo dobry pomysl, wkurzaja mnie takie nooby co spamuja albo wyzywaja na czacie, takiemu tylko by sie dalo ignora na czat i po sprawie. Tm ktos pisal ze przeciez gm da bana i nietrzeba ignora, taa ale zanim gm da tego bana czy tam bana na czat to troche czasu minie, a ten noob dalej bedzie wkurzac ludzi, ktorzy maja juz go dosc...
hm.. ogolnie, ignor w wiadomosciach prywatnych powinien rowniez miec pod uwage chat... Racja, ignor na czacie sie przyda.. wlasciwie to nie wiem, czemu tego jeszcze nie ma ; >
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...