Chciałabym zaproponowac jakies ograniczenie wprowadzania tekstu na chat...Poniewaz 1 osoba spamuje caly chat np jakas aukcja i non stop wkleja i wkleja...Wiec mam taka propozycje zeby to w jakis sposob ograniczyc.Dziekuje
No to dodać przycisk przy tym waszym cudownym przycisku "Kapuś"
Który nazwalibyście sobie jak se chcecie.. a chodzi mi tylko o jego zadanie..
"Nie pokazuj wiadomości od tego gracza" - (przycisk przy wypowiedzi danego Usera)
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
A ja powiem tak.Wiem z własnego doświadczenia,że jeśli wyśle się dość dużo wiadomości naraz to wyświetla ci się "Nie możesz wysyłać wiadomości przez np.17 sekund." I to nie był żaden ban na czat
A ja powiem tak.Wiem z własnego doświadczenia,że jeśli wyśle się dość dużo wiadomości naraz to wyświetla ci się "Nie możesz wysyłać wiadomości przez np.17 sekund." I to nie był żaden ban na czat
te rozwiazanie co proponujesz jest do bani
co by bylo gdy szybko piszesz i chcesz sobie z kims pogadac??
Przemyślałem sprawe Można było by wprowadzić ograniczenie wysyłania wiadomości co 10 Sekund...Zatrzymało by to w pewnym sensie Spam Można było by też wprowadzić takie coś że każda wiadomości Musiała by się od siebie różnić (Jeżeli taka na czacie już się znajduje)
Nie za bardzo rozumiem
Jak gracz XX pyta sie :"Solo?",a gracz XXX pyta sie kogoś innego :"Solo?" to wtedy jedna wiadomość nie wysyła się?Lepsze by było,że jakby 5 naszych wiadomości zapełniło czat wtedy sie robi ta blokada 10 sekundowa.Ja kilka razy tak dużo napisałem,że ta blokada zwiększyła mi się do 3 minut