Myślałem trochę nad zmianami w grze więc zapisze tu swoją sugestię.
Otóż uważam, że w owym depozycie miejsca nie trzeba zmieniać, ale jeśli jednak depozytuje jakies miksy to żeby nie wchodzily pojedynczo do depozytu tylko jako całość.
propozycja jest całkiem całkiem, bo przecież mała butelka nie zajmuje tyle miejsca co duża zbroja no ale z drugiej strony jak wszyscy pochowają wszystkie miksy to mało co będzie wypadać w PvP
Mnie się wydaje że obaj macie częściowo rację. Proponuję kompromis i np 30-50 miksów na slot depozytu. Nie schowasz wszystkiego więc coś można zdobyć PvsP, a można na jednym miejscu depozytu schować np eliksiry do późniejszego wykorzystania/sprzedania.
Chowanie zwyklych miksow, wg mnie, mija sie z celem - nie sa
wiele warte, wiec po co to cale zamieszanie? Jedynymi miksami,
jakie bralbym pod uwage, to eliksiry i mikstury regeneracji (ew.
miksy zycia, ktore nie sa dostepne w sklepie)..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Hmmm i można zrobić jeszcze jakieś ograniczenia lvl.Np.można chować do depo mixy życia lvl 2 jeśli nie ma sie jeszcze 15 levela.Można chować mixy życia lvl 3 jeśli nie ma sie jeszcze 35 lvl itd.itp.
Oczywiście moja wypowiedź tylko troszkę uzupełnia wypowiedź ADIHC'a1.
...jestem na 33 lev, więc mi ich szkoda było i chciałam schować, bo na razie i tak nie uda mi się dojść do miast za Eliar.
Buuu.... Pospiesz się z tymi Duszkami Gothar- proste są
A co do tematu:
lukasz5 napisał/a:
ale jak ktos bedzie chcial schowac wszystkie midxy np renegeracji a tym akurat sie leczy to wiadamoo ze przegra
Bredzisz... nie zbyt można coś wywnioskować z tej wypowiedzi ale biorąc ją na domysł:
Kto chowa do depozytu wszystkie mikstury którymi sie leczy a potem idzie walczyć?
omg