Przedstawiam moją propozycję dotyczącą ostatnio sprzedanych rzeczy w sklepie. Na pewno większość z was miała sytuację ''zniknięcia przedmiotu''. Przeszukaliście depozyt, targ, ale nie da sie sprawdzić czy omylkowo nie sprzedało się jej w sklepie. I właśnie, po wejściu w sklep, nastepnie w zakładkę Ostatnio sprzedane pokazywałoby się nam jakie ostatnio rzeczy sprzedaliśmy (danym mieście i za ile).
Czemu tylko w danym miescie? Przedmiot mozna spieniezyc w dowolnym miejscu.
Taka zakladka moglaby byc chocby w plecaku - powiedzmy 'zeszyt' w ktorym sa
odnotowane (log) wszystkie sprzedaze (jakichkolwiek) przedmiotow..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Jak cos sprzedajesz to uwazaj , pomysl zbedny
a i sam z siebie przedmiot sie nie moze sprzedac wiec nie moze zniknac , a jak sie skonczy jakas aukcja to trza troche poczekac co wiemy , jesli jednak sie nie dostanie to sie zglasza to ludzi na "stopniu" i oni juz to zalatwia.
Sklep to sklep w sklepie sie kupuje a nie sprzedaje od sprzedawania jest targ lub opcja w zakladce "przedmioty" (oczywiscie jak jestesmy w miescie). To chyba bylo by na tyle
pomysl na nie
Ps. Nie wiem czy dobrze zalapalem ocb jak cos to sie nie czepiac
moze umiejscowienie troche nie pasuje, lecz pomysl jak najbardziej trafny ; ) mam ponad 70 itemkow w plecaku, i czasem jak cos sprzedaje na szybko do sklepu moge sie walnac, a potem bede dochodzil kilka dni gdzie ja to mam ;> na tak
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Profesja: Wojownik
Nick: FeaR
Level: 23
Wysłany: 09-11-2007, 12:52
ADIHC1 napisał/a:
Czemu tylko w danym miescie? Przedmiot mozna spieniezyc w dowolnym miejscu.
Taka zakladka moglaby byc chocby w plecaku - powiedzmy 'zeszyt' w ktorym sa
odnotowane (log) wszystkie sprzedaze (jakichkolwiek) przedmiotow..
Hmm...z jednej strony pomysł dobry bo jak się ma wiele przedmiotów i się je hurtowo sprzedaje to gdzieś się można machnąć i sprzedać nie to co trzeba.
Z drugiej strony raczej powinno się być uważnym co się sprzedaje i nie robic tego na szybko bo wiadomo że coś nie tego pójdzie ;/
Nie wiem co myśleć o tym pomyśle