Hmmm mam 125 lvl i szybko idzie...
ale to troszke niesprawidliwe...
bo jak dochodze do turneiu to bodajże
to jest dział 120-140 lvl chyba
ale wiem ze duzy rozrzut... to troszkę nie fer bo dojdzie taki ja...
i dojdzie taki 140
i ja vs 140 to widomo jaki wynik...
mozna zrobic moze pzredziały w wyzszych lvl
np.
100-115
116-125
125-135
cos takiego
bo wkoncu 200 w bazach roznicy to robi wrazeenie...
jak yslicie
moga byc nawet mniejsze nagrody...
ale admin sie pewnie dziwi dlaczego male lvl z pozredzialu niedochdza ..bo sie boja...
a tak to by wiecej osob dochodzilo
i wiecej Mf= wiecej kasy
To dobij 140lv albo trzeba było siedzieć na 120 aż do turnieju
lol jak ja czekalem
mialem 120 lvl
ale tak mnie czesto atakuja cieniasy (PRAWIE EQ NIE AMM)
ze w tej chwili wbilem 126 lvl
a eq nie mam
a niel ;lepiej by bylo jak mowie
Na 120 poziomie 200 punktów to nie tak dużo jak dla 50 lewela. Ty masz jakieś 1200 punktów do rozdania, 140 ma 1400... różnica 20 leweli. Zauważ, że dla ciebie 200 punktów to jakieś 17% a dla 140 to 14% punktów. Więc różnica jest tak naprawdę mniejsza niż dla poziomów 50 i 70, gdzie 200 pkt. to jakieś 40% i 30%. Te procenty, to wpływ jaki na twoją siłę miałaby taka ilość punktów, jak widać dla ciebie nie jest to tak dużo.
Co mnie bardziej dziwi, najwyższy przedział to
tworcy gry nie przewidzieli tego ze funreal sie tak uzalezni od gry ale ta tabele z turniejami przydaloby sie zmienic ale nie tak jak mowi Q.U tylko pwiekszyc skale aby funreal tez mogl uczestniczyc nie ?:D
Możesz przetrzymać lvl na turniej a możesz ustawić dobre statystyki i eq żeby wygrać nawet z 20lvl wyższym graczem...Nikt ci nie każe brać udziału w tym turnieju
Pomysł zbędny. Trzeba albo po zapisaniu turnieju być w najlepszej sytuacji czyli na maximum poziom jaki zostaje przydzielony do tej grupy. Ostatecznie nie zapisuj się do turnieju skoro jesteś w niekomfortowej sytuacji.