Proponuję dodać ikonkę, która by symbolizowała "wiadomość".
1.Chodzi o to, że jak będzie jakaś wiadomość to pojawi się zamknięta koperta
gdzieś z boku np. przy tej kłódce do logowania.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez MichuL 16-11-2007, 18:48, w całości zmieniany 2 razy
Przydało by się:
-odnośniki do oficjalnego forum MFO i kilku bardziej znaczących poradników,
-Ładniejszy wystrój strony
-Wykaz osób u których na MFO start beta jest więcej niż jedno konto z danego świata (tylko dla GM)
Niby dlaczego?
Konta kumpli można mieć o ile dostaniesz hasło.
Łatwiej by mi się multi wykrywało
A zresztą mi to obojętne... i tak nie będę raczej korzystał
z tej szukajki bo najnormalniej mi się wystrój nie podoba ;p
No co do wystroju to faktycznie razi wystarczyło by zmienić kolor na ten MFa (#b5b5cc- szaro srebrny) a już wyglądało by to o wiele przyjemniej
Co do ikonki wiadomości to by się przydała.
Mi by się jeszcze przydało coś takiego jak: za ile się napełnią ruchy (chodzi o coś takiego jak jest w grze po najechaniu myszy)
Opcja szukaj też by mogła być chodź nie koniecznie.
kactuzz napisał/a:
Zyga napisał/a:
Wykaz osób u których na MFO start beta jest więcej niż jedno konto z danego świata (tylko dla GM)
Niby dlaczego?
Konta kumpli można mieć o ile dostaniesz hasło.
konta kumpli to jedno ale co z kontami z które należą do brata/ci od razu były by banowane ;p
Według mnie to brakuje tam liczby pktów xp w nawiasie, brakujących do osiągnięcia następnego lvlu. Nie od rzeczy byłby też pasek o tej samej funkcji. Można by też było wprowadzic pogląd obecności osób z listy przyjaciele.
Według mnie to brakuje tam liczby pktów xp w nawiasie, brakujących do osiągnięcia następnego lvlu. Nie od rzeczy byłby też pasek o tej samej funkcji.
egh. rozwiń, bo nie kumam ;/jaki pasek??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pasek pokazujący ile procent potrzebnych xp nam pozostało do osiągnięcia nastepnego poziomu. Wyglądał by tak samo jak pasek hp, mp czy ruchów, tylko miał by oczywiście inny kolor, np żółty.