Wysłany: 25-11-2007, 21:47 prywatne rozmowy na chacie główym
Mój pomysł to połączenie czata drużynowego z zwykłym:
Po zaznaczeniu "team" nasze wiadomości były by widoczne tylko dla innych członków drużyny i były by wyświetlane na zielono (dla łatwego rozróżnienia). To znacznie ułatwiło by rozmowę z towarzyszami walki Gdy opcja była by niezaznaczona, nasze wiadomosci wyświetlały by się zwykłym kolorem innym członkom drużyny.
Tak i znacznie utrudniło pracę serwerów.
Może jeszcze nie zauważyłeś, ale w panelu drużyny jest takie coś jak chat
Pomysł beznadziejny jak dla mnie , w ogóle nie potrzebny
EDIT: A więc skoro jest już ten pomysł na liście TODO to tym bardziej uważam zakładanie go za bezsensowne Skoro już się tam znajduje to chyba jest jakiś zamysł na wykonanie tego a ten temat jest poprostu... zbędny(?)
Ostatnio zmieniony przez SaPeRe AuDe 25-11-2007, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
Może nie zauważyłeś, ale mało kto z tego korzysta, bo ten chat jest skrajnie niewygodny w użyciu. Po za tym serwer i tak będzie obciążony, bo team chat jest na liście todo, a ja podaje jak można by było ten pomysł zrealizować.
EDIT:
Napisane jest tam tylko że będzie to chat drużynowy, a szczegółów nie ma, taki temat może podsunąć adminowi nowe rozwiązanie o którym wcześniej nie pomyślał.
Ja bym strzelił tylko czat turniejowy i ogólnoserwerowy,
czyli taki na którym by mogły rozmawiać wszystkie osoby z serwera.
Jeżeli chcesz przeprowadzić prywatną rozmowę polecam PW lub gg/tlen
Nie nie ... moim zdaniem takie coś jest niepotrzebne ...
1.Jeżeli już to jest coś podobnego na TODO
2.Jest czat drużynowy
3.Obciąży server
4.Najlepiej z drużyną rozmawiać na konferencji (np. gg)
5.Wiecie jakie mam zdanie o liście TODO
Jeżeli nie to trudno