Pomysł jest jak dla mnie jest w miarę sensowny, a konkretnie to:
Shakal napisał/a:
Wygrane walki : xxx
Wygrane walki z wojami : xxx
Wygrane z magami - xxx
Remisy : xxx
Przegrane : xxx
Przegrane z magami - xxx
Przegrane z wojami - xxx
Było by miło zobaczyć wygrane z danymi profesjami
Do tego dodać jeszcze te 2 rzeczy:
ADIHC1 napisał/a:
...Ignorowanie walk z czaszkami i branie pod uwage walk tylko z ostatniego miesiaca...
mnietuniema napisał/a:
...przy resie statów byłby i reset licznika walk ...
Oczywiście 'Wygrane walki', 'Przegrane' i 'Remisy' by się nie resetowały i byłyby sumowane tak jak to jest teraz.
To wszystko dało by dopiero ciekawy efekt i ogólną wizję gracza i jego bycia bądź nie bycia anty
50/50 Nie jestem anty, ale dałem po połowie, bo z jednej strony to by nam pomogło(czyt. nie anty), bo byśmy się mogli przed nimi uchronić. Ale jednak z drugiej strony to by im uprzykrzyło grę(czyt. graczom, którzy są anty). Niektórzy są anty, a niektórzy nie i trzeba się raczej z tym pogodzić.
A nie pomyśleliście o jednym. Jak bym był magiem a jemu by w profilu widniało że jest anty woi :P Jak myślicie co by było dalej ..... Cały czas bym se robił wypady na anty woi
Pomysł nawet nawet.. ale jaką satysfakcję będzie miała z tego osoba, która będzie walczyła tylko z wojami (czyli antywoj) skoro żaden woj nie będzie chciał walczyc z tym 'antywojem'. Po drugie: Przecież tym pomysłem nasiliła by się liczba osób 'wystawiających' innym graczom, ponieważ:
załóżmy taki mag będzie chciał zawalczyc z osobą co ma wygrane tylko z wojami.. wiadomo ten 'antywoj' nie będzie chciał z tym magiem walczyc..
więc nasuwa się od razu na myśl pytanie: Czy maga pokusi na wystawieniu mu tego 'antywoja'? Odpowiedź jest jedna.. oczywiście że pokusi
Nawet bez tego pomysłu jest duża ilośc 'wystawek' to co dopiero będzie, gdy taki pomysł wprowadziłoby się do gry
_________________ ..::FeLL ThE PoWeR::..
wierny pies [Usunięty]
Wysłany: 01-12-2007, 11:32
pomysl do bani!!!
jak ktos wie kim jest...
np. anty woj (walczy tylko z wojami)
to chce na solo z jakims wojem...
a ten drugi nie chce bo patrzy na jakies tam glupie statystyki i widzi ze to anty woj... i ten anty woj, nie ma gry, bo nikt nie chce sie z nim.bic najlepiej zeby bylo tak jak jest,....
pomysl do bani!!!
jak ktos wie kim jest...
np. anty woj (walczy tylko z wojami)
to chce na solo z jakims wojem...
a ten drugi nie chce bo patrzy na jakies tam glupie statystyki i widzi ze to anty woj... i ten anty woj, nie ma gry, bo nikt nie chce sie z nim.bic najlepiej zeby bylo tak jak jest,....
no widzę że anty jesteś
ale spróbuj postawić się na miejscu tego "zwykłego" woja na którego anty poluje... teraz to on nie bardzo sobie może pograć
ale spróbuj postawić się na miejscu tego "zwykłego" woja na którego anty poluje... teraz to on nie bardzo sobie może pograć
No nie wiem W każdym razie ten "zwykły" gracz może zacząc rowniez grac antym i będzie dla niego git gra Poza tym na tym polega piękno gry, że każdy może obmyślic własną profesję i taktykę gry Tym pomysłem zepsuło by się taktykę każdego gracza no i jak już wymieniłem wcześniej nasiliła by się liczba wystawek, a chyba każdy wie jakie to jest denerwujące
I żeby się to skończylo tak że wszyscy w końcu byli by anty i walka pvp polegała by na unikaniu jednych i polowaniu na drugich.. jakoś mi się to nie podoba..
Mi się wogóle ten pomysł nie podoba ;P ale po co go wprowadzac w grę skoro tak jak jest teraz jest git ; ) ; P A to z tymi statystykami z wygranymi z daną profesją mogłoby tylko skomplikowac grę, a dużo by to do gry nie wniosło x))