Wkurza mnie to że muszę się pytać kolegów z teamu czy mają prota. Przydało by się zrobić tak że zamiast napisu [drużyna] obok nicku na liście graczy stojących na polu, widniał po prostu licznik prota pokolorowany na zielono, a zamiast ikonki zegara była by jakaś inna np. tarcza aby łatwo wyłowić z listy naszych kolegów.
Sam chciałem coś takiego zaproponowac, ale uprzedziłeś mnie Jak najbardziej na TAK, bo jeśli nie wiemy kto ile ma prota i ten ktoś na chwile wyjdzie nie mamy pewności czy możemy na chwile "zwiać"
Pomysl dobry i nie byloby trza sie ciagle pytac kumpli ile maja prota
Co do TODO moze i jest , a moze i nie jest ale lepeij by bylo gdyby ten pomysl trafil
Na Tak
Ja jestem na TAK. Jak jeszcze miałem drużynę to nie wiedziałem czy ma czy nie ma prota i zwiewałem sobie i potem byli źli. Heh... Więc ja nie mam nic przeciwko.
tak wprost - nie ma, ale temat już kiedyś był i propozycja się podobała - mógł to być jeden z pomysłów do których jest tylko link na liście TODO (tyle że niektóre tematy zostały usunięte.... ciekawe czy propozycje z listy TODO tym samym też )
No cóż, to bardzo by się przydało, dziwie się że admin już tego nie wprowadził - przecież to drobna zmiana, takie nic w porównaniu z robotą z dodawaniem nowych questów, map itd.