w ballis nie można obejrzeć swoich ani onserwowabych przez siebie aukcji na starym kontynencie co może być pewnym utrudnieniem dla wielu graczy więc może by zrobić w ballis i w follhordzie jakąś rozgłośnie radiową (czy jakos inaczej by sie to nazywalo ) na targu? za kasę pozwalałaby obejrzeć swoje i/lub obserwowane aukcje na innym kontynencie co o tym sądzicie?
Profesja: Wojownik
Nick: FeaR
Level: 23
Wysłany: 20-11-2007, 17:36
Pomysł Super miałem go napisać ale nie wiedziałem czy już coś takiego było...
Ale czemu trzeba płacić chociaż dla +100lv to nie problem...
P.S-Nie można oglądać aukcji np: z Folhord ,ponieważ nie znamy na Salamandrii żadnych miast W których można je oglądać
jawor z całym szacunkiem ale wyskoczyłeś z tymi ziemniakami jak ostatni idiota
a czy w następnych miastach będzie można sprawdzić aukcje na starym kontynencie to wie tylko admin ale mi sie zdaje że raczej takiej opcji nie będzie bo przecież ballis to pierwsze miasto na salamandrii i kapitan gohan mówił że te miasto jest najbliżej starego kontynentu
a swoja drogą to ten stary kontynent dobrze byłoby jakoś nazwać bo raczej nikt sie nie przyzwyczaji żeby na niego "świat" mówić
hehe na wszystko jest rozwiązanie ja sobie normalnie sprawdzam aukcję będąc w ballis
Co prawda schodzi troszkę dłużej niż normalnie ale zawsze można zobaczyć
Na każdym serwie jest troszkę inaczej. Wytłumaczę to na przykładzie s3.
Każda aukcja ma swój numer np. "(83871) Czerwona Zbroja Sztuk: 1" i wystarczy napisać coś takiego w przeglądarce:
wklejamy w przeglądarkę i śmiga ;p
Wystarczy mieć same numery aukcji.
Jeżeli chodzi o s2 to zamiast http://s2 dajemy http://s4 i śmiga tak samo.
Najlepiej zapisać sobie numerki w notatniku i potem zmieniać końcówki.
jyn metoda dobra ale ja sobie teraz troche pogdybam a co jak ktoś ma w 4 miastach po 3 aukcje wystawione a w dodatku ze 4 czy więcej obserwuje? ja sie własciwie do tego typu nie zaliczam ale sa tacy co tak robią i podejrzewam że taki ktos to by się niegorzej wściekł zanim by przejrzał te wszystkie aukcje twoją metodą
może i tak ale jak ja wystawiałem z reguły różne rzeczy po 3 w 4-6 miastach to i tak dawałem rade, po prostu kopiowanie z notatnika aż tak długo mi nie schodziło.
Co prawda lepiej może by było gdyby za kasę normalnie można było sobie sprawdzić
Tak czytajac to co pisze JYN, doszedlem do wniosku, ze linki, o ktorych
wspomina, mozna smialo dodawac do zakladek przegladarki. I to moze
byc calkiem wygodny sposob ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Jestem na TaK. Jak na razie muszę tracić 2 mln, żeby przepłynąć do Folhord zobaczyć Moje Aukcje i żeby wrócić do Ballis jeszcze. A to jest zawsze kasa, która się w jeden dzień nie uzbiera.