Wysłany: 06-12-2007, 22:11 twórca turnieju comiesięcznego
Taka mała duperela.. W turniejach publicznych w rubryce twórca zamiast "brak" mogło by się pojawiać "mistrz gry". No i nie można by było tam kliknąć bo obecnie po kliknięciu na "brak" pojawia się "Nie znaleziono gracza!Wystąpił błąd."
To by było dobre. Jestem na TaK. Bo to dziwne co nie?- Zakłada turniej Mistrz Gry(Heh... To też dziwne; to słowo jakbyśmy przetłumaczyli, wychodzi jako Game Master), a pisze, że Brak. To taki maluteńki błąd.
Nom to Jest raczej błąd
a co do tego to nawet fajny pomysł tylko w tedy wszyscy by wiedzieli kto jest twórca gry i wszystko zamiast do GM szlo by do nich
_________________ Potęga nie wywodzi sie z siły.
Musisz sam w siebie uwieżyć
Nie musi, ale wypadaloby. Poza tym pewnie zeby to zrobic, potrzebna jest chwila.
Co do spamu w tym temacie. Radze nie komentowac spamu innych,
a zarazem samemu spamowac. Moderatorzy dobrze wiedza co maja
robic i na pewno sami zauwazaja takie rzeczy.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Nie musi, ale wypadaloby. Poza tym pewnie zeby to zrobic, potrzebna jest chwila.
Napewno jest to tylko pare minut zmieniania czegoś w Turnieju ale aż tak to nie bije po oczach żeby przeszkadzało ^^ W dodatku tak samo mogło by pisać twórca : Tomi To już zależy od Adminów co tam dadzą ^^.
Wolałbym żeby to zostało zmienione na coś innego niż "Mistrz gry". Może "Administrator"? Chodzi o to, że i tak panuje mylne przeświadczenie, że GM-owie zajmują się sprawami błędów, organizują update'y i turnieje itd.