Pasek pokazujący ile procent potrzebnych xp nam pozostało do osiągnięcia nastepnego poziomu. Wyglądał by tak samo jak pasek hp, mp czy ruchów, tylko miał by oczywiście inny kolor, np żółty.
To by było dobre ale nie wiem jak [Admin]. Ale mi sie zdaje że nie potrzebne by to było .
Najwazniejszy bylby inny wyglad bo ten co jest odraza wzrok. Moglby byc tam styl np. MyFantasy , a nie biale tlo wszystko jest lepsze od tego tla co teraz tam jest wiec nad nim byloby trza popracowac
Szczerze to dużo zmian by się przydało w MFO.Start Beta Z tym paskiem exp'a jestem na TAK. Co z tymi wiadomościami też na TAK, dokładnie nie czytałem reszty, ale wszelkie propozycje Wasze w tym temacie są dobre, bo jak już mówiłem, że wiele zmian by się przydało. Chociaż z drugiej strony warto też spojrzeć MFO. Start Beta.
Nie potrzebne jest pasek MFO.Start Beta tylko swoje konto można sprawdzic a innych nie
No i oto chodzi chyba co nie, żeby patrzeć na swoje konto. A co chciałbyś patrzeć na konta innych? Po co? Są jakieś niedociągnięcia, ale to jest na razie wersja Beta(MFO.Start Beta). Nie wiem czego się tu czepiasz.