Nie ucz dziada charać... Nie chodzi mi o podexpianie (bo pewnie takim tekstem byś zarzucił), ale o miejsca do solo expa... W 2 wiosce leciało mi może 1% na potworka, czy z 0,5, nie pamiętam.
Na 36 lvlu to sie zasuwa na orki, sam jak masz dobra postac mozesz bić BO, a jak nie to spore grupki orkow. Znajdujesz sobie lurera i bijesz. Exp calkiem szybko bedzie ci lecial. Ewentualnie możesz bić ezoty jednak tam nie zbyt szybko exp ci poleci...
Otóż tak... założyłem temat ,bo jestem ciekaw kto gra w Metin2.
Jak ktoś gra to niech pisze wszystko o swojej postaci. Jestem ciekaw.
No wiec tak:
- profesja ninja
- lvl narazie 19(malo gram ostatnio w mfo narazie gram:d)
- swiat Monastyr
Lubie nawet ta gierke:D moj brat gral w Ogame chyba Xd(wiem nudne ;p ) i jakas reklamka byla czy cus i powiedzial mi o tej grze i na poczatku sie bardzo wciagnolem ale tera mnie mfo wciagnelo:D
Moj nick YuMi47 (Chyba dobze napisalem litery:d ojj yumi jest tylko jedna ;p)
wolno sie niestety na poczatku expi ale jest takie cus jak "Druzyna" i np z kolega mocnym czy cus exp szybko leci;] a jak sie ma z 18-19lvl+ to szybko exp z misji idzie
postac : banan01
rodzaj : sura
lev : 40
glida : swoja ale juz niegram znudzila sie
mam tez ninje na 29 zarombista staty na lulera mam jeszcze z 15 postaci:)) gralem w to bardzo dlugo ale przyestalem jak shakowali mi konto woja na 37 mialem tam 2 medale konne tarcze 8+ i zbroje na 34 6+z 2 kamieniami i fms 7+ moglbym go sprzedac za 3 miliony proponowano mi tyle ale jeszcze nim walilem:(((