Jak każdy wie Mikstura Regeneracji to tak jak by Mikstura życia i many 4lv. połączone w jedna.
A gdyby były mixy reg. lv.1,2,3,4 i może 5?
Mikstura Regeneracji lv.1 +500hp +150mp
lv.2 +1600hp +330mp
itd.
Takie połączone mixy...
Nie wiem, mi to i tak by nie było potrzebne.
Niech pomyślę:
Ja jestem 50/50. Nie mam zbytniego zdania w tymże pomyśle. Czyli może być, ale nie musi. Zobaczymy jak inne osoby się wypowiedzą na ten temat.
Może to i ciekawy pomysł, ale pomyśl sobie
jak bardzo by wzrosła ilość remisów między graczami.
Z doświadczenia wiem, że dobry wojownik jak zacznie
jechać maga w przedziale 15-30 lvl walka jest przesądzona.
Byłbym za, gdyby została wprowadzona taka mikstura
tylko i wyłącznie dla maga od 20 poziomu stworzona
z miksturek stopnia 2.
Ja bym dodał tylko jedną miksturkę która uzupełnia i manę i Hp nadającą się dla magów pomiędzy 15 a 50 poziomem, dlaczego akurat tym? Do 15lv wystarczają kawałki kaktusa a od 50 są mikstury regeneracji. myślę że na razie więcej dodawać nie trzeba, magowie dobrze sobie radzą do 150~ poziomu na samych miksach rege i eliksirach.
A moim zdanie powinni wprowadzić zakup mix. regeneracji w sklepie np. w oasis, bo tym, ze nie mozna ich kupić to tylko magowie sa poszkodowani, powinni móc sobie leczyć się nimi, i dostępne by były tylko dla magów
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Miksturka Regenere z Lvlami Hehe ^^ Myśle że się przyda ponieważ można na niskim lvlu mieć dużo kasy(50lvl~ ) i nie mieć co z nią robić...Magowi by to pomogło bo nie musiał by mieć wkońcu więcej tego speeda dużo od woja więc mógł by spokojnie dawać w obrony ^^ Tak bardzo trafny pomysł
Tzn. tak jak ja, większość jest na tak, bo narazie to Madzy mają życie utrudnione, więc można je włożyć już nawet do oasis do zakupu (700g - sztuka) a wojom do używania leczenia się przyda
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Tzn. tak jak ja, większość jest na tak, bo narazie to Madzy mają życie utrudnione, więc można je włożyć już nawet do oasis do zakupu (700g - sztuka) a wojom do używania leczenia się przyda
Zgadzam sie dlaczego madzy mają być poszkodowani!!!
magowie pisza ze wojom bylo by latwiej wojowie ze magom
zdecydujcie sie w koncu takie stawianie sprawy to glupota
jesli byly by wprowadzone miksy rege z lvl to zarówno magowie jak i wojowie mieli by sie latwiej bo by mogli sie leczyc wieksza iloscia miksów
a co za tym idzie jak wspomnial Crypton bylo by wiecej remisów
wedlug mnie teraz jest wystarczajaca ilosc miksów
i nic bym nie dodawal