Tak pomyślałem, że dużo graczy jest ciekawa ile już czasu spędziła przed MFO, więc proponuję zamontować gdzieś taki licznik:
-Ilość logowań
-Łączny czas (grania)
Według mnie b.dobry pomysł.
Edit.
Jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia niż "Fajny pomysł, jestem za" to się nie wypowiadaj.
(oszczędzisz sobie ostra)
Ostatnio zmieniony przez Phantom 17-12-2007, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
Dobry pomysl.Jestem za
Przydal by sie taki licznik, np.chce zobaczyc ile lacznego czasu spedzilem na mf, albo ile od ostatniego logowania, dobra rzecza byloby mozliwosc sprawdzenie ile razy sie logowalem
Przydal by sie taki licznik, np.chce zobaczyc ile lacznego czasu spedzilem na mf, albo ile od ostatniego logowania, dobra rzecza byloby mozliwosc sprawdzenie ile razy sie logowalem
Naprawdę? To samo napisał w temacie z propozycją Marcin.
Mi też się pomysł podoba.
Dodałbym jeszcze żeby można sprawdzić ile było się zalogowanym w danym dniu tydzień temu. Licznik mógłby więcej rzeczy zawierać. Sam w sobie pomysł podoba mi się.
Tak pomyślałem, że dużo graczy jest ciekawa ile już czasu spędziła przed MFO, więc proponuję zamontować gdzieś taki licznik:
-Ilość logowań
-Łączny czas (grania)...
Sam o tym ostatnio myślałem bo przecież w wielu grach rpg off-line (np. seria FF ) jest licznik czasu spędzonego przy grze.
Co do ilości logowań to mniej istotne i tak jak to:
Bart'eK napisał/a:
Dodałbym jeszcze żeby można sprawdzić ile było się zalogowanym w danym dniu tydzień temu. Licznik mógłby więcej rzeczy zawierać. Sam w sobie pomysł podoba mi się.
Ale czy to jest bardzo ważne ?
Można by było dodać jeszcze "czas spędzony w minionym tygodniu"(i to wystarczy, można z tego obliczyć także ile się siedziało w miesiącu więc zbędne zakładki są niepotrzebne) , ale proszę nie wymyślać co mogło by jeszcze być, tylko swoją opinię wrażać o propozycji.
Warte wprowadzenia, urozmaici nam trochę "nudne" opcje będzie można się załamać jakim jest się głupkiem i ile się marnuje życia na MFO.:)
Szalom
_________________ I ain't dead (nah) I ain't done(nah)
I ain't scared(of what), I ain't run (from what?)
Still I stand (yeah)
No matter what hoes here I am
I ain't break(never), I ain't fold(never)
They hate me more(so? )
Yeah I know
But there I go
No matter what shorty, here I go
No matter what shorty
Level: 194
Wysłany: 17-12-2007, 19:12
Pomysł mi się podoba, przyznam, że sam myślałem nad czymś podobnym, tyle że bardziej rozszerzonym
O np. ilość zużytych dotychczas miksturek
Albo ogólną ilość posiadanego złota
Mnóstwo tego było, ale pozapominałem
Tylko nie wiem, czy to serwera nie obciąży za bardzo Ale ogólnie na tak
Szczerze bym bal sie jakby mi wyskoczylo ze spedzam przy MF parwie caly dzien:P
Ale to jest jeden z CIEKAWSZYCH pomysłow i by mogl nam uswiadomic ze lepiej skonczyc na dzis bo juz za dlugo siedzimy przy MF i lagujemy server
Ja sondze że licznik to denny pomysł ale jak potrzeba wam to morze być jaestem za pomysłem na tak
"sondzisz", że denny ?
Pomyśl trochę zanim coś napiszesz...
Jak to denny rozumiem zbędny, niepotrzebny, ale od razu denny?
Jestem przekonany, że w 90% graczy chciałby by wiedzieć ile czasu już siedzie przed MFO i naprawdę warto byłoby to wprowadzić, (Tomi szykuj licznik )
Szkoda, że miałeś tak mało do powiedzenia, ale cóż poradzić
Czekam na dalsze (myślę, że bardziej szczegółowe) opinie.
Hmm... Według mnie, pomsyl jest niezly chcialbym wiedziec ile czasu spedzam przy tej gierce (pewnie bym sie przestraszyl, le co tam) No to podsumowujac NA TAK