Wysłany: 18-12-2007, 15:29 wyszukiwanie itemku poprzez klikniecie w średnich cenach
temat mówi dosyć duzo
chodzi po prostu o to ze kliknięcie w średnich cenach na nazwe itemu wyszukiwałoby ten przedmiot(w nowej zakładce najlepiej) na lokalnym targu
temat mówi dosyć duzo
chodzi po prostu o to ze kliknięcie w średnich cenach na nazwe itemu wyszukiwałoby ten przedmiot(w nowej zakładce najlepiej) na lokalnym targu
Proszę was nie róbcie z tej gry, że wszystko by się robiło jednym kliknięciem, troszkę wysiłku a nie na prościznę!
Oczywiście na nie
Ostatnio zmieniony przez Phantom 18-12-2007, 15:33, w całości zmieniany 1 raz
Może być, ale jednak zbędne. Nie płakałbym jakby to wprowadzili, ani bym się nie cieszył. Ja myślę, że raczej to nie wejdzie, bo nie jest to potrzebne. Tak trudno jest wpisać nazwę itemk'a w Szukajce Targu? Nie. Więc ja jestem tak jakby 50/50.
Najpierw średnie ceny muszą zacząć działać poprawnie. Bo są bardzo
nieaktualne. Nie pamiętam kiedy były ostatnio aktualizowane. Odkąd
zacząłem grać po przerwie (październik) nie były aktualizowany ani
razu. A dane są pewnie z jeszcze wcześniejszego okresu. Poza tym
średnie ceny powinny być liczone dla każdego miasta z osobna.
Co do pomysłu, to jeśli miałoby to wejść, to chciałbym aby to działało
w obie strony. Czyli po kliknięciu na przedmiot na targu, pokazywałoby
średnią cenę tego przedmiotu w tym mieście.
Nie wielkie usprawnienie i nie będę specjalnie narzekał, jeśli to nie
wejdzie - tyle czasu potrafiłem sobie radzić bez tych nich i dalej
mogę sobie radzić ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Bez przesady z tymi ułatwieniami. Za niedługo to niektóre osoby będą na kilka minut wchodzić bo wystarczyć będzie tyle. Pomysł oszczędzi kilkanaście sekund szukania na targu.