Wysłany: 21-12-2007, 16:30 Nowe mozliwośći płatności za smsa
Siemka chcialbym wam przedstawić mój pomysł.Niewiem ilu z was mieszka za granicą ale ja np mieszkam w Angli i niemam mozliwości wykupienia żadnej usługi sms to jest ucionzliwe i chciałbym żeby został rozpatżony mój pomysł .
np; obecny koszt sms wynosi 3.66 zl za 10 mf
chodzi mi mianowicie żeby wprowadzić mozliwość płacenia w innych walutach np : w funtach czy w euro to moglo by wyglondac tak...
za 10 mf np 1.25 funta
za 20 mf np 3.25 funta
Myśle że gdyby ta usługa została wprowadzona nikomu by nie sprawila problemu a raczej ulatwiła gre takim graczą jak mi ktuży nie mieszkają w Polsce
Uwarzam ze ta mala zmiana nie wpłynie na szybkość serwera.
Proponuję dodać możliwość płacenia PayPallem - wtedy będzie zawsze
jakaś możliwość kupienia punków MF. I to bezpieczniejsza metoda, niż
płatność bezpośrednio kartą kredytową (bo gdyby nie PP, to właśnie chyba
tylko płatność kartą pozostaje). Cena przeliczałaby się po obecnym kursie -
przynajmniej tak mi się wydaje.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Więcej emot nie mogłeś nawalić ?
Wszystko jest opisane przy wypełnianiu formularza, co najważniejsze musisz mieć konto w banku Więc poproś mamę albo tatę na pewno będę wiedzieli jak dokonać przelewu.
Ostatnio zmieniony przez Phantom 21-12-2007, 21:42, w całości zmieniany 2 razy
Najlepiej by było gdyby były do wykupienia większe stawki MF ponieważ jeśli chcemy wykupić 100 to trzeba 3x 35 i nam 5 zostanie a za 5 MF mało mozna kupić powinno być więcej żeczy do kupna za 5 MF i większe stawki do wykupienia za esa np; 50 MF i 15 MF...