moja propozycja brzmi by gdy giniemy i tracimy level pkt ruchu ktore dostalismy przy zdobyciu nei spadaly.
Jets to nei fair bo gdy odrobimy level one juz nie wracaja
Wy byście tylko chcieli :500:
Skoro dostałeś pkt. ruchu za zdobyty lvl czemu mają ci nie zniknąć jak go stracisz ?
a pkt. już dawno wykorzystałeś
Także wiesz jest to mała ilość czasu i propozycja jak dla mnie bezsensowna.
Naprawdę te 45 min możesz wykorzystać na odrobienie lekcji, dokształcanie się z jakiegoś przedmiotu etc.
Więc zobacz ile masz pulsów
chodzi o to ze jak nie wykorzystasz tez znikają.Do kogoś up a pomyślałeś że ktoś chce te punkty ruchu zatrzymać by gdzieś dojść,a jak cię zabija to tracisz(czyli pker tez)
Możnaby tak mówić, gdyby punkty, które dostaliśmy nie były
zabierane. A tak dostaje bonusowe kroki, wykorzystuje je,
traci poziom i punkty bonusowe są zabierane. Czyli expił
'za swoje', a nie bonusowe. Takie małe sprostowanie ; >
Nie przeszkadzam w dalszej dyskusji, heheh..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Może lepiej by było wykorzystać wszystkie pkt. i zostawić sobie jeden na wyjście przed miasto i po problemie
Chyba na -(minusie) to pkt. nie będziesz miał
ale ktos moze je sobie zostawiac a jak cie pker zabije to tez tracisz jak level spadnie.
Kiedys bylo jak stracilo sie level to ruchy znikaly ale ja odzyskalo sie level to wracały
To uważasz rozwiązaniem problemu? Gdyby takie argumenty były
coś warte, to wiele usprawnień i modyfikacji nie zawitałoby do gry.
Więc oszczędzicie sobie takich komentarzy.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Na <b>N.I.E.</b> po co to robić ??? To nie ma sensu ;p Podaj jakieś lepsze argumenty żeby dali to do gry ... osobiście zamknąłbym ten temat i dał bym Ci ostra ;p Tak jak naspisał <b>Serek</b>