Ja bym dodał tylko jedną miksturkę która uzupełnia i manę i Hp nadającą się dla magów pomiędzy 15 a 50 poziomem, dlaczego akurat tym? Do 15lv wystarczają kawałki kaktusa a od 50 są mikstury regeneracji. myślę że na razie więcej dodawać nie trzeba, magowie dobrze sobie radzą do 150~ poziomu na samych miksach rege i eliksirach.
Uważam, że magowie mają za dobrze na przedziale poziomowym 10-15, wojownikowi ciężko jest wygrać na samych miksach lvl1.
Powiedz kogo na takim lvl stać na kaktusy jak mają inne wydatki.
cOcHiLoCo napisał/a:
magowie pisza ze wojom bylo by latwiej wojowie ze magom
zdecydujcie sie w koncu takie stawianie sprawy to glupota
To już zależy na jakim lvl'u
Z początku mag jest lepszy, może się leczyć leczeniem co daje mu 4x(Tyle ile użyjesz leczenie z twojej całej many np: 4x5 i już 20 razy może się uleczyć) a wojownikowi pozostaje mikstura życia lvl1 i od 15 lvl mikstura życia lvl2. Ale po części też zależy od statystyk gracza, więc nie można jednokrotnie powiedzieć.
wiecie cio to jest bez sensu bo poco jeszcze mikstur regeneracj więcej to tylko pomoc dla maguw Jestem za NIE
Po 2nd zainwestuj w słownik.
Po 2nd nie tylko dla magów, wojowie mogli by używać leczenie.
3rd pomoc dla magów, wiesz czemu? A dla wojów to nie jest pomoc, że nie muszą posiadać tam czegoś aby zaatakować??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
moim zdaniem jest to dobra propozycia bo na wyższym lvl magowie nie mają szans więc trzeba im trochę ułatwić sprawę. MIksty reg powinny być w sklepie i np; miasta oasis bo tam zaczynają magowie być zbędni i cały czas przegrywają bo nie mogą leczyć many a na tym lvl brak środków do kupna elków i mikst reg więc powinny byc do kupiena w sklepie np; za 30k