Pamiętam ten temat... A Raczej propozycje....Moje początki na forum...Podobał mi się ten pomysł i nadal podoba ponieważ na czacie info że team się przesuwa jest widoczne dla wszystkich a jeżeli będziemy chcieli powysyłać pw może być za późno... Na Tak.
/DOWN
Sorka zagapiłem się ^^ Już poprawione ;p
Ostatnio zmieniony przez ~Fret~ 08-12-2007, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
Mi się podoba, ale każdy z drużyny musiał by zaznaczyć "gdy będę offline to moja postać może chodzić za szefem, jeżeli będzie chciał" a jak szef będzie chciał, to zaznaczy "rusz całą drużynę"
ps. Fretka na początku postu piszesz że Ci się podoba, na końcu piszesz "na nie" zdecyduje się
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Mi się podoba, ale każdy z drużyny musiał by zaznaczyć "gdy będę offline to moja postać może chodzić za szefem, jeżeli będzie chciał"
Pomysl na pewno nie przejdzie, jesli szef (badz zastepca) bedzie mogl
sterowac postaciami offline osob z teamu. Wydawalo mi sie, ze to jest
oczywiste - wspominalem juz o tym.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem