Wysłany: 07-12-2007, 17:46 statystyki walk drużynowych
Walki wygrane przez gracza w drużynie zapisywane są jedynie w dziale "drużyny", a po odłączeniu się od teamu, można powiedzieć że znikają. Dodatkowo licznik jest częściowo nie miarodajny - nie możemy sprawdzić ile sami wygraliśmy walk drużynowych, ale ogólnie ile walk wygrała nasza aktualna drużyna. Dlatego w logach, w zakładce drużyny, oprócz wykazu teamów do których gracz należał, powinien znajdować się licznik:
walki w drużynach wygrane
walki w drużynach zremisowane
walki w drużynach przegrane
Tak przyda się. Wiele razy się gubię w Wiadomościach(tam gdzie się patrzy na raporty), gdy szukam walki mojej z kimś, a widzę dużo walk drużynowych. To by ciekawie wyglądało
Powinno się pojawić w grze jak najszybciej.
Wysłany: 28-01-2008, 15:56 Re: statystyki walk drużynowych
Nieeeee, moim zdaniem niepotrzebne. Jest wiele innych ważniejszych rzeczy do zrobienia.
piteruss napisał/a:
Dlatego w logach, w zakładce drużyny, oprócz wykazu teamów do których gracz należał, powinien znajdować się licznik:
walki w drużynach wygrane
walki w drużynach zremisowane
walki w drużynach przegrane
A jak już to musiałaby być nowa zakładka w logach, bo nie wiem jak zrobić trzy rodzaje walk+drużyny do których należał gracz w jednej zakładce (chyba, że jakaś tabelka).
Jeszcze w raportach zrobić podział drużynowe i pojedyncze i w drużynowych wszystkie walki może jakieś przedziałki między teamami w jakiś byliśmy zrobić i wtedy będzie git
a co do tego to czasami mogło by się przydać lecz aż tak potrzebne nie jest ale jeżeli zrobią jak ja zaproponowałem to niech i to zrobią