Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:32
Arena w Kurthus
Autor Wiadomość
KamilPZmc
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 122
Wysłany: 02-01-2008, 17:21   

Pomysł dobry bo nie każdemu jest miło stracić MILION za darmo

Krakk18 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Krakk
Level: 130
Wysłany: 02-01-2008, 17:38   

Majac kilkaset milionów mysle ze pomysł raczej zbedny ale niewiem ile maja obecnie gracze ktorzy sa w tym miejscu w fabule ale tak słyszałem ze jest za duzo kasy i zapewne podroze na nowym kontynencie beda kosztowaly po 5-10kk

Mysia 
Użytkownik

Wysłany: 02-01-2008, 17:40   

Wydaje mi się że pomysł jest dobry.Pamiętam jak przed wyjazdem na wyspę myślałam czy mi sie opłaca .Nic z twego myślenia nie wychodziło i na wyspie byłam 10 razy czyli straciłam 9milionów a to nie było takie przyjemne :-( Ale chociaż posprzedawałam "trochę"tych pazurków B...
A dzięki tym potworkom na Arenie mielibyśmy pewność, że nic się nam tam nie stanie i nie bylibyśmy narażeni na koszty.

Krakk18 
Użytkownik

Nick: Krakk
Wysłany: 02-01-2008, 17:47   

Ale to i tak nie da nam pewnosci ze wygramy z 4 potworkami.... chodzac po mapie mamy mniej hp do tego inaczej ulozy sie walka niz na arenie

Powerman94 
Użytkownik

Level: 111
Wysłany: 02-01-2008, 17:59   

Na NIE... czemu wy chcecie tylko ułatwiać sobie życie?? Nie chcecie tracić kasy to przeczekajcie kilka lvl'i... Może jeszcze dodajcie "tyranozaur podszedł do gracza xxx i pogłaskał go po głowie"??

MichuL 
Moderator Roku 2009!
Game Master

Wysłany: 03-01-2008, 08:46   

Problem w tym, że jeśli ktoś nie był jeszcze na wyspie to nie wie jakie tam są potwory, więc jak miałby sprawdzić na co go stać, jeśli nie wie z czym przyjdzie mu walczyć ? g;)

Yondaime 
Użytkownik

Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 04-01-2008, 14:37   

MichuL napisał/a:
Problem w tym, że jeśli ktoś nie był jeszcze na wyspie to nie wie jakie tam są potwory, więc jak miałby sprawdzić na co go stać, jeśli nie wie z czym przyjdzie mu walczyć ? g;)

Jeśli by nie wiedział to już byłby jego problem, niestety. Większość graczy jednak zdaje sobie sprawę jakie czekają ich potwory na wyspie, gdyż albo sami wcześniej mieli już postać i owego questa przeszli, albo ktoś im powiedział, albo sprawdzili w poradnikach etc....

Ja osobiście zmieniłem trochę podejście do tej wyspy, bo niedawno sam ją złaziłem i okazuje się że z właściwymi statystykami i ekwipunkiem nawet na 63-65 żaden potwór nie sprawia większego problemu... Ale skoro już sam wysunąłem taką propozycję, to przy niej pozostaję.

Dionomites 
Użytkownik

Level: 97
Wysłany: 15-01-2008, 16:13   

To jest moim zdaniem niepotrzebne. Zobacz ile ludzi poradzilo na wyspie bez areny. Daj duo obrony i dojdziesz do bossow :)

~Fret~ 
Użytkownik

Wysłany: 16-01-2008, 19:53   

Niektórym się to moze przydać chociaż mówią że jak pokona się 5 tyro to przejdzie się wyspę :P Licząc że przed upem przeszedłem wyspe na 49lvlu... g:zla Na tak ;)

Kubi 
Użytkownik

Nick: Sv3et_Girl
Level: 100
Wysłany: 16-01-2008, 19:54   

To jest rewelacyjny pomysł, ale zbyt ułatwiający grę, jeśli masz zamiar lecieć na wyspę to upewnij się, że tam przetrwasz.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 16-01-2008, 20:35   

Kubi napisał/a:
To jest rewelacyjny pomysł, ale zbyt ułatwiający grę,

Kubi napisał/a:
jeśli masz zamiar lecieć na wyspę to upewnij się, że tam przetrwasz.

Przeczysz sam sobie - nieźle. W jaki sposób ktoś ma sie przekonać czy tam przetrwa?

Wszyscy wiedzą po co pojawiły się spore kwoty za wszelkie przeprawy i inne opłaty związane
z pchnięciem fabuły do przodu. To wszystko ma na celu zmniejszenie ilości złota w MF. I to nie
zostanie zmienione. Dlatego nie liczyłbym w pojawienie się tych stworów na arenie. W końcu
kilka padów, to kilka milionów złota mniej w grze.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi