Teraz w szukajce mozna wyszukac osoby których ilosc cyfr w hp nie przekracza 4 cyfr i mp 3 cyfr
czy mozna by bylo zwiekszyc ta liczbe w hp do 5 i w mp do 4 cyfr
ulatwilo by to wyszukiwanie graczy o konkretnych ilosciach mp i hp
O ile się nie mylę to gdzieś tak około po 120-125 prawie wszyscy wojowie i magowie mają powyżej 10k hp a magowie powyżej 1k many...
Mały drobiazg i z pewnością dużo przy nim roboty nie będzie.
Popieram pomysł. Podobny jest on trochę do takiego przypomnienia adminom że gracze rosną z poziomem i już większość po 120 poziomie przekraczają ilość hp w 5 cyfrach a u magów manę w 4 cyfrach.
Ale, wiecie chyba że, dużo to nie zmieni.
Ale mimo to pomysł taki sobie, ale poco zakłócać up date jeśli są, dużo ważniejsze rzeczy do roboty, co nie?
czy ktos tu pisal ze ta poprawka ma wejsc natychmiast ??
to jest tylko propozycja która moze byc wprowadzona w pózniejszym czasie albo po skonczeniu gry
No właściwie tak, ale ja mówię już na przód jakby co, wiesz? Ale i tak chyba napisałem, co o tym myślę a zresztą to nie jest temat do rozmów typu postów:
- ty
- ja
Tu wyrażamy opinie ja napisałem tak? więc już nie robie tu spamu ByE.
Nie sądzę aby ta poprawka wymagała godzin dłubania w kodzie.
Także może wejść przy okazji, przy najbliższym update - kwestia
przypomnienia administracji o tym w odpowiednim momencie..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
ale poco zakłócać up date jeśli są, dużo ważniejsze rzeczy do roboty, co nie?
Oczywiście, że są ważniejsze, ale tak jak napisał ADI
Cytat:
Nie sądzę aby ta poprawka wymagała godzin dłubania w kodzie.
Także może wejść przy okazji, przy najbliższym update - kwestia
przypomnienia administracji o tym w odpowiednim momencie..
To jest dosłownie chwila z porównaniem do tworzenia fabuły.
Uważam, że nikt się tym nie zainteresował bądź nie pamiętał i dlatego nie zostało zmienione.
Kubi napisał/a:
No właściwie tak, ale ja mówię już na przód jakby co, wiesz? Ale i tak chyba napisałem, co o tym myślę a zresztą to nie jest temat do rozmów typu postów:
- ty
- ja
Tu wyrażamy opinie ja napisałem tak? więc już nie robie tu spamu ByE.
"zresztą to nie jest temat do rozmów typu postów
- ty
- ja"
Właśnie po to zostały stworzone fora, tylko by pisać z sensem i rozsądkiem i rozwagą.
Nie, ten temat ani żaden inny w Propozycjach nie są od opinii tylko od dyskutowania nad konkretną propozycją. Po to jest to forum.
Zmiana takiej rzeczy zajmie może 15 sekund, w zasadzie nie widzę tu za bardzo nad czym by można dyskutować, to oczywiste, że admini nie przewidzieli takiej ilości HP i MP przy tworzeniu szukajki...
Hehe cieszmy się, że tak jest
Gra się podoba i rozwija
A co do propozycji:
Ja nigdy nie szukałem osoby według hp czy mp więc mi to obojętnie
ale jeśli ktoś ma ścisłą selekcje to pomysł powinien być wprowadzony