Szukałem w szukajce i nie było. A więc tak: Chodzi mi o to żeby jak np sie licytuje ostro kilka przedmiotów to w wiadomościach jest full wiadomości że zostałes przelicytownany i ciężko sie połapać która była ostatnia, więc np żeby była podświetlona na na żółto. Nie wiem czy to potrzebne ale by się przydało.
Ale przecież po kliknięciu i pojawieniu się aukcji od razu widzisz czy zalicytowałeś już ten przedmiot czy nie. Jak licytujesz full przedmiotów i ze wszystkich Cię przelicytowano to miałyby wszystkie świecić na żółto? To chyba będziesz wiedział. Trudno nie zauważyć.
Jestem obojętny co do tej propozycji. Wiele nie da.
Ja widzę w obserwowanych kto co mi przebił, a nie po wiadomościach z targu. Wg mnie to
jest wygodniejsze, niż ciągłe przełączanie się z wiadomości i z powrotem na targ. I Ty tak
możesz robić ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem