Wysłany: 02-02-2008, 11:55 Zmniejszenie Golda wypadającego z potwora
Chodzi oto by dostawane złoto z potworków poprzez taki system
10-35 lv
Mamy 21 lv pierwotnie z potwrka wypada 50G.Po tej zmianie będzie wypadało
26G. Wzór na to jest taki Ilość G wypadającego z potworka - lv gracza = Tyle złota nam wypadnie.
36-55lv
Mamy 45 lv pierwotnie z potworka wypada 300G. Po zmianie będzie wypadało 210G
Wzór : Ilośc G wypadająca z potworka - (lv gracza *2).
56-75lv
Mamy 60lv pierwotnie z potworka wypadało 700G po zmianie będzie wypadało 460G
Wzór : Ilość G z potworka - (lv gracza*4)
76-....lv pierwotnie z potworka wypadało 1000G po zmianie będzie wypadało 520G
Wzór : Ilość G z potworka - lv gracza*6)
Wielu mówi o nadmiarze złota w grze myśle ,że ta zmiana wpłynie na to ,że będzie mniej złota w grze. Przecierz najwięcej złota wypada właśne z potworków
EDIT:
Update dotyczy chyba dużych lv ,a ci mają dużo kasy a wogule mogę sprzedawać itemy z innych miast.
Ostatnio zmieniony przez Zeke 02-02-2008, 12:43, w całości zmieniany 1 raz
Lol komu jest źle ? kto chce mieć mniej golda ? dla mnie to jest śmieszne,że ktoś narzeka na zbyt dużą ilość złota ... nie chcesz nie zbieraj albo oddaj biednym
Chodzi oto by dostawane złoto z potworków poprzez taki system
10-35 lv
Mamy 21 lv pierwotnie z potwrka wypada 50G.Po tej zmianie będzie wypadało
26G. Wzór na to jest taki Ilość G wypadającego z potworka - lv gracza = Tyle złota nam wypadnie.
36-55lv
Mamy 45 lv pierwotnie z potworka wypada 300G. Po zmianie będzie wypadało 210G
Wzór : Ilośc G wypadająca z potworka - (lv gracza *2).
56-75lv
Mamy 60lv pierwotnie z potworka wypadało 700G po zmianie będzie wypadało 460G
Wzór : Ilość G z potworka - (lv gracza*4)
76-....lv pierwotnie z potworka wypadało 1000G po zmianie będzie wypadało 520G
Wzór : Ilość G z potworka - lv gracza*6)
Wielu mówi o nadmiarze złota w grze myśle ,że ta zmiana wpłynie na to ,że będzie mniej złota w grze. Przecierz najwięcej złota wypada właśne z potworków
System jest strasznie zły ... pomyśl o graczach, którzy dostali karę za multi-konto ... zdajesz sobie sprawę ile będą musieli odrabiać ? jeśli nie będą dawali rady skończą z grą a teraz to jeszcze da się jakoś wyciągnąć.
Tak samo jest na początku gry, strasznie jest na potrzebne złoto a przypominam, że myślimy także o nowych graczach, którzy nie umieją zarabiać na targu tak jak już doświadczeni.
To jest najgorszy pomysł jaki słyszałem, lepszy to zrobić różowego orka i wypadający z niego wibrator .
Ja wolę żeby dużo wypadało...tak jest dobrze przychodzisz ty z tą propozycją i już jest źle.
Jestem na nie.
Cytat:
System jest strasznie zły ... pomyśl o graczach, którzy dostali karę za multi-konto ... zdajesz sobie sprawę ile będą musieli odrabiać ? jeśli nie będą dawali rady skończą z grą a teraz to jeszcze da się jakoś wyciągnąć.
Tak samo jest na początku gry, strasznie jest na potrzebne złoto a przypominam, że myślimy także o nowych graczach, którzy nie umieją zarabiać na targu tak jak już doświadczeni.
Eh. Kiepski system zaproponowałeś. Jest teraz tak że złota wypada tyle samo co doświadczenia z potworków. + system przez ciebie proponowany jest słabo sprecyzowany. Wynika z niego to ze np. na 70 poziomie z dzika dostaniemy 500 złota...
Powiem wam tyle...
Zaradny będzie umiał zarobić, natomiast niezaradny będzie bidował ... jak w życiu, po co to zmieniać ?
Nie wmawiajcie mi, że każdy z graczy na potworach umie kasę bić ... jak nie umiesz nią dobrze dysponować to jej nie masz.
Jak zobaczyłem ten temat, to się o mało posikałem w majtki ;/
Nie wiem czy koleś jest nie normalny, czy może na 62 zamiast kosy bojowej mieć rapier?
Po CO KOMU MNIEJ ZŁOTA!!??
Wiesz co? Na potworkach to expie jak mam mało do lvl a pozatym to zarabiam przez targ.
NIE!!!