Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Akceptacja stworzenia drużyny.
Autor Wiadomość
Bart 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Bart
Level: 300
Wysłany: 03-02-2008, 15:37   Akceptacja stworzenia drużyny.

Dotychczas jest tak: Robiąc drużynę klikamy przycisk [Stwórz drużynę]. Po kliknięciu drużyna jest już stworzona bez jakiegokolwiek komunikatu czy na pewno chcesz ją stworzyć etc. Jak wiemy po opuszczeniu teamu przez szefa musi on czekać 3 dni na dojście do nowego.

Proponuję aby po kliknięciu [Stwórz drużynę] pojawiało nam się okno "Czy na pewno chcesz stworzyć tą drużynę" i wyborze Tak lub Nie.
Lub pojawienie się nowej strony tak jak jest dotychczas z nowo stworzoną drużyną. Ustawiamy jej nazwę, TAG, opis i wtedy np. kliknięcie na [Zgadzam się na utworzenie nowej drużyny].

Drużyny są aktualnie robione niezwykle prosto. Klikamy i już. Niektóre osoby mogą później żałować jej zrobienia a tak to ma się jeszcze chwilę na zastanowienie :P .

DirXo 
Użytkownik

Nick: DirXo
Level: 1
Wysłany: 03-02-2008, 16:21   

jak ktoś postanowił zrobić nowa drożynę to raczej ja zrobi i naciśnie Przycisk"tak" odruchowo bez czytania tego komunikatu ;]

JYN 
Użytkownik

Nick: JYN
Level: 250
Wysłany: 03-02-2008, 17:20   

Mi się to podoba ;]. Przecież teraz jak tworzy się turniej masz takie pytanie(czy chcesz utworzyć 'taki i taki' turniej) potem masz kolejne przy otwarciu zapisów więc czemu nie zrobić czegoś podobnego przy tworzeniu drużyny. Z pewnością nie wymagało by to godzin pracy :)

gfb15421 napisał/a:
jak ktoś postanowił zrobić nowa drożynę to raczej ja zrobi i naciśnie Przycisk"tak" odruchowo bez czytania tego komunikatu ;]

W sumie tak ale zawsze ten komunikat się pojawi i spory % graczy(przynajmniej Ci myślący) przeczyta co tam pisze.

Sax 
Użytkownik

Level: 245
Wysłany: 03-02-2008, 21:08   

mzoe ale nie mui byc i tyle mam do powiedzenia

Franco18
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 06-02-2008, 11:39   

Zbędne, każdy kto zakłada drużynę wchodząc w poszczególne zakładki na pewno wcześniej to przemyślał, niepotrzebne

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 06-02-2008, 18:34   

Franco18 napisał/a:
każdy kto zakłada drużynę wchodząc w poszczególne zakładki na pewno wcześniej to przemyślał

Gdyby faktycznie każdy to przemyślał, to temat nie powstałby. Wg mnie obecny sposób
tworzenia teamu jest co najmniej dziwny - klikamy i mamy drużynę o dziwnej nazwie, z
dziwnym tagiem. Najpierw powinno się wypełniać te informacje, potem klikać na "Utwórz
drużynę".

Bart 
Użytkownik

Nick: Bart
Level: 300
Wysłany: 07-02-2008, 18:40   

ADIHC1 napisał/a:
Gdyby faktycznie każdy to przemyślał, to temat nie powstałby. Wg mnie obecny sposób
tworzenia teamu jest co najmniej dziwny - klikamy i mamy drużynę o dziwnej nazwie, z
dziwnym tagiem. Najpierw powinno się wypełniać te informacje, potem klikać na "Utwórz
drużynę".

ń
Dokładnie. Drużyna to jest w końcu jakaś organizacja. Stworzenie jej powinno wymagać trochę zaangażowania.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi