Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Nowe Sprity
Autor Wiadomość
v_PoGrOmCa_v 
Użytkownik

Level: 999
Wysłany: 05-02-2008, 16:40   

"by to obciążyło serwer były by takie lagi ze hhoho" ee tam...

"koń , kucyk , delfin" Oo . Uważam , że teraz jest wielki błąd , że Admin wprowadził koty i psy ;/. Przecież to jest gra fantasy , a nie wypad do ZOO;]

Chciałbym też dodać , że poszukujemy oryginalnych "spritów(?)". Autor gry zrobił już tyle "unikatowych lokacji(?)" , że nie widzi mnie się aby ściągał postaci z naruto/dragonball`a;/

"masa takich ludków z 200-400 :D " nie widzę sensu :> . Gra chyba nie jest rewią mody;/
Teraz jest ich naprawdę sporo! W OLD MFO grało się K R O P K Ą i NIKOMU to nie przeszkadzało... A poza tym osobiście się na tym nie znam , ale chyba warto było się zapytać autora ( spritu ) aby było w miare kulturalnie ^^ ( nie chodzi mi o całe serwery spritów ).

"Nikt nie jest tak beznadziejnie zniewolony, jak ktoś, kto błędnie wierzy, że jest wolny"

John Wolfang von Goethe (1749-1832)

Coś się kończy, coś się zaczyna.

graci 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 109
Wysłany: 05-02-2008, 18:09   

Oczywiście trochę nowych wyglądów nie zaszkodzi, ale jeden z nich mogłyby być wykorzystane w moim queście :) .

Na tej stronie opis

Smuta 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Smuta
Level: 139
Wysłany: 05-02-2008, 18:12   

ja bym się tych zwierząt pozbył, przydaliby się np lordowie, takie ludki czarne z pelerynami, lub te sprity co sa tylko jakby mozna bylo ich kolory zmieniac xd

Franco18
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 06-02-2008, 11:36   

Bardzo fajne te postaci, które zamieściłeś na screenach, ale na prawdę to wcale nie jest potrzebne np. ja w ogóle nie przywiązuję uwagi do tego czym chodzę bo i tak większość się powtarza

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi