Profesja: Wojownik
Nick: FeaR
Level: 23
Wysłany: 18-02-2008, 16:41 Ignorowanie Wiadomości
Jeżeli taki temat był, zablokować. Szukałem, nie Znalazłem
Dokładnie chodzi oto żeby wyłączyć Wiadomości od "Mistrza Gry"
Moim skromnym zdaniem trochę są te wiadomości Denerwujące.
Jak bijemy sie z kimś długo o jakiś Item to tych privóv jest dużo....nawet b.dużo
I potem musimy to kasować bo myślimy że ktoś nas przed chwilą przebił...a okazuję się że tej aukcji nie ma
Ta opcja była by do wyłączenia Tam gdzie ustawiamy czy chcemy oglądać raporty z walk itp
Wiem też że ta opcja sie przydaje ale w każdej chwili będzie można ją właczyć...Nie jestem pewien ale to Nie powinno za bardzo obciążyć servera w wręcz przeciwnie
dla mnie ten pomysl z wiadmosciami od Mistzra ggry jakos wogole nie pasi jakos nie moge sie przyzywczajic do tego!!
Ale wie mze to mzoe pomoc graczom przed innymi jak ktos podaje sie za GM'a czy Admina z drugije strony jakim trzeba byc glupikem zeby uwierzyc ze ktos jest Adminem czy Gm'em jak wymusza od Ciebie haslo
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 18-02-2008, 23:22
Ojej... rzeczywiście to jest problem nr 1
Ignorujesz podczas targowania sie... nie dostajesz info o zbanowaniu konta/ innym bzdecie... nie dostajesz info o turnieju... i nie wiesz czy ktoś cie przebił w licytacji ! A znając graczy i ich pamięć to będzie dla nich apokalipsa...