Wysłany: 02-07-2007, 15:11 Nowy rodzaj rankingu i ignor na czata
Propozycja nr 1
Proponuje zrobić nową zakładkę w rankingu : Rozegrane pojedynki (30 dni) lub ogólnie wszystkie pojedynki z zawsze
Propozycja nr 2
Na czacie gdy ktoś np. spamuje i już zgłosi sie do GM przez specjalny przycisk, ten ktoś nadal spamuje itp. Proponuje zrobić ignor na czata, który polegałby na tym że jeśli ktoś nie chce czytać czyichś wiadomości daje mu ignor na czata i wiad tego gracza nie pokazują sie nam wtedy ))
Oceniajcie
Ostatnio zmieniony przez Lag 02-07-2007, 16:05, w całości zmieniany 1 raz
Propozycja nr 1
Proponuje zrobić nową zakładkę w rankingu : Rozegrane pojedynki (30 dni)
Heh, na nie po co ?? Było by kilka-kilkanaście-kilkaset graczy na 1 miejscu bo by przez 30 dni mieli po 4 poje dziennie, więc pytam się po co ??
RisingheR napisał/a:
Propozycja nr 2
Na czacie gdy ktoś np. spamuje i już zgłosi sie do GM przez specjalny przycisk, ten ktoś nadal spamuje itp. Proponuje zrobić ignor na czata, który polegałby na tym że jeśli ktoś nie chce czytać czyichś wiadomości daje mu ignor na czata i wiad tego gracza nie pokazują sie nam wtedy ))
AD 1 Niepotrzebne zupełnie dla mnie wcale nie muszą być te medale i tak nic nie dają oprócz pokazania się w profilu więc po co
AD 2 Też nie potrzebne lepiej całkiem zablokować tych co spamują niż tylko każdy dla siebie
Propozycja nr 1
Proponuje zrobić nową zakładkę w rankingu : Rozegrane pojedynki (30 dni) lub ogólnie wszystkie pojedynki z zawsze
niepotrzebne nastepne obciazenie dla serva
RisingheR napisał/a:
Propozycja nr 2
moim zdaniem by baedzo obciazylo serv'a na NIE bylo i nie przeszlo
1 propozycja
przydatne jak by to niemulilo serweru to moze byc
2 propozycja
dla mnie bomba czasem jakis ''kolo'' wyzywa wszystkich i az niechce mi sie na to patrzec wiec oki to by sie przydalo
_________________ MFO super gra internetowa | www.my-fantasy.info zapraszam na super forum ...
Jestem fanem Warcrafta 3 i 3 Frozen throne
1.To nie jest przydatne każdy by co chwile pytal na czacie kto na poja itp.
2.Mi to nie potrzebne a jak ten spamer będzie chcial coś powiedzieć ważnego ?
1 propozycja nie potrzebna
2 to jest bardzo dobre już wiele razy miałem tak że gość nie dość że dostanie ze 3 zgłoszenia nadal spamuje i nadal ... przyda sie
Propozycja nr 1
Jak wejdzie to (up) to proponuję od razu dodać to (down)
Lag napisał/a:
Propozycja nr 2
Już widzę w każdym mieście "spam" o treści:
"KTO CHCE POJA!"
"WYSYŁAĆ POJE!"
więc taki ignor się przyda
i poco? kazdy by przeciez dawal koeldzep oja na nastepne dni na wszystkie godziny i by remisowali^^ glupi pomysl
Lag napisał/a:
z tym sie zgadzam wkurza mnie bardzo to ze nawet jak ktos zglosi kogos do gma to i tak ta osoba dalej spamuje az bana na czat nei do0stanie..
_________________ Czlonek kadry FA
szantaz? to ma byc moderator? ja sluzylem bardzo dobrze w kadrze wiec moge robic co chce zal =]
AD 1 Niepotrzebne zupełnie dla mnie wcale nie muszą być te medale i tak nic nie dają oprócz pokazania się w profilu więc po co
AD 2 Też nie potrzebne lepiej całkiem zablokować tych co spamują niż tylko każdy dla siebie
Medale nie są tylko po to by je pokazac w profilu zachęcają też graczy i motywują do osiągania nowych celów, a co do tego 1 pomysłu jest niepotrzebne. 2 pomysł hmmm... 2 pomysł byłby przydatny i ramzes miał bez sensu pomysł, żeby odrazu całkiem zablokowac
1 Zupełnie niepotrzebne,jak dla mnie to jest za dużo
medali np.medale za czaszki...
2 Ile to było takich pomysłów
Pierwszy nie jesteś,nawet ja taką propozycje napisałem,
ale oczywiście jestem na tak ponieważ jest to bardzo wkurzające