tak czy inaczej.......... każdy pomysł wprowadzający ograniczenia......... trzeba dobrze przemyśleć.... bo inaczej gra straci swój urok i elastyczność w dobieraniu statów.
_________________ moc nie tkwi w sile, siła tkwi w mocy
ograniczenia na lvle mogły by zostać a dla maga mozna by było wymyśleć takie coś ze nie czeba by było dawać na siłe tylko na szybkość czy coś w tym stylu
_________________ miałem prawie 9000 pkt ranku i 44 miejsce
Profesja: Wojownik
Level: 97
Wysłany: 02-03-2008, 19:51
Byl taki teamt;] I TO POMYSL Z dIABLO II o ile sie nie myle. Jakis GM pisal ze to nie ma szans na wejscie poszukaj sobie w archiwum bo juz bylo takie cos
Profesja: Wojownik
Level: 30
Wysłany: 03-03-2008, 19:03
Ograniczenia muszą być. Najlepiej lvl"owe.Wiadomo że taka propozycja to coś nowego i każdy wątek można rozważyć.Ale mi się wydaje że lepiej jest tak jak jest..Ostatecznie myślę że jestem za nie.
Omg , pomysł ściągnięty żywcem z gier MMORPG np.MU,RYL,i wspomniane już Diablo.Dobrze jest tak jak jest ograniczenie lvlowe nie narzuca nic nikomu.W przypadku itemów zależnych od statów ,narzucało by to innym jeden styl gry.Czyli w siłe wojowie ,wiec było by jeszce więcej ''noobstatów'',a przecież narzekacie na nich.A magowie w szybkość,więc byli by ''speederami'' .A chyba każdy ma swój inny ,odpowiedni dla siebie styl, i była by to zła decyzja narzucająca wszystkim jeden styl gry.Pozdro ^^
Ostatnio zmieniony przez Wilu 04-03-2008, 14:20, w całości zmieniany 2 razy
na nie
pomysł by wymagał przerobienia większości eq mocniejszego wyszczególnienia profesji
i właściwie zmiany stylu gry
bo np. taka zbroja na maga która nie wymaga sily nie powinna dobrze chronić przed zwykłymi hitami i vice versa cięzkie zbroje wojów by blokowały zwykłe hity i przktycznie nie chroniły przed magią przyznaje ze te domysły opieraja się głównie na grze margonem ale też na zdrowy rozum coś takiego wychodzi podział lvl-owy jaki jest teraz jest najlepszy