Profesja: Wojownik
Level: 97
Wysłany: 13-03-2008, 19:34 przedmitoy z bossow
Moja propozycja jest związana z wcześniejszym up'em. Otóż jak wiemy sa polepszone staty bossów i nie da rady ich jest pokonać tak jak niektórzy zalóżmy kaktusowego króla na 70 - 80 lvlu przed tamtejszym up'em. A do tego kiedy pokonamy teraz kaktusowego lub innego bossa wypada nam przedmiot na niższy lvl zalóżmy u kaktusowego króla płaszcz z łusek na 78 lvl kiedy kaktusa teraz trudno na 100 lvlu i te eq na 78 lvl nie jest przydatne. Może w nowym upie wprowadzono by inne albo polepszone eq bo teraz jest to trochę bez sensu. Co wy o tym sądzicie ??
Zyga pokonał kaktusa na s2 na 72 Ale to chyba jedyny taki przypadek. Ale np spartańskie i anielskie eq jest na 115 lvle, a kupują je 160. Ale jestem na tak
Level: 97
Wysłany: 13-03-2008, 21:24
koshiba napisał/a:
Ale np spartańskie i anielskie eq jest na 115 lvle, a kupują je 160.
Anielskie eq kupuja wysokie lvle o to jest njlepsze CHYBA eq na najwyzsze lvle i nie ma innego. Na kazdy poziom jest praktycznie eq chyba ze ktos juz ma 130 lub ponad to juz jest problem bo musza miec eq ze 116 lvla
Na kazdy poziom jest praktycznie eq chyba ze ktos juz ma 130 lub ponad to juz jest problem bo musza miec eq ze 116 lvla
Żaden problem ... kupują eq najlepszy na swój lvl ... przecież jeśli gracz ma lv + 140 to nie ma możliwości by miał lepszy eq do kupienia niż inny garcz, który także ma lv + 140 ...
W sumie byłbym za, mnie np. nie cieszy płaszcz z łusek z kaktusa, którego rozwale na 110, a płaszczyk jest na około 80 powinno być coś lepszego, teraz trzeba czekać, co przyniesie nam up'ek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 21-03-2008, 15:33
Gajos napisał/a:
Ja tam osobiście nic bym nie zmieniał. Jest dobrze chociaż mogliby ewentualnie zmienić EQ które wypada z bosów na troche wyższe lvl'e.
Hmm... czy mi się wydaje czy właśnie o to w temacie chodzi?
Co do propozycji, to trzeba zauważyć że jedynym przykładem takiego niesprawiedliwego loota jest właśnie kaktusowy król, więc wystarczyłoby zmienić itemy które daje na gemy... i chyba po sprawie.. bo ten płaszcz z łusek to szit nie przymierzając......
na tym lvlu kaktusowego pokona tylko speeder antywoj ja bym raczej obstawiał na kaktusa lvl +100
a co do nowego upka to zostaje czekać i mieć nadzieje że admin nie wprowadzi zbyt wielkich rewolucji w eq
i gdyby w kaktusowym eq tylko lvl podnieść to by nie miało to sensu bo nikt by go nie nosil trzeba by było całkiem znacznie je ulepszyć
Nie tylko Kaktusowy Król jest problemem. Miecz Gothar teś jest do kitu. Chociarz, dzieki temu łatwiej go sprzedać. W Eliar dałem rade opylić go za 300 000. A szpady, mimo, że jest lepsza, nie sprzedasz. Bo każdy ją za zapominajke ma! Z bossów bym dał dobre EQ na magów, wojów. Czyli np. samą obr. mag.