Jeśli Lista przyjaciół aktualizuje sie co odświeżanie strony to może nie prościej sobie wcisnąć F5 ?? niż obciążać serwer odwołaniami z których większość graczy nie będzie korzystała (tak będzie na 100 %)
W sumie zawsze można wykombinować jakiś program co np sam tobie odświeża przeglądarkę co X sek.
Jestem za poniewaz obecna lista przyjaciol czasami sie nie zgadza nick sie nie swieci a jak klikam na profil to jest online albo na odwrot nie wiem czy ja tak tylko mam czy co:D
Tu się rozwarza propozycje... jakieś upomnienie by się do niego przydało ;>
_____
A teraz wracam do tematu
Pomysł zupełnie zbędny zbędny. Według waszych obliczeń to najprawdopodobniej obciąży server, a MFO i tak mi już wolno chodzi bo naładowałem se FF'a dodatkami
Wogóle aż tak ciężko odświerzyć i spojrzeć na sam dół strony? bozia dała rączki i palce żeby je używać
Jeśli Lista przyjaciół aktualizuje sie co odświeżanie strony to może nie prościej sobie wcisnąć F5 ?? niż obciążać serwer odwołaniami z których większość graczy nie będzie korzystała (tak będzie na 100 %)
W sumie zawsze można wykombinować jakiś program co np sam tobie odświeża przeglądarkę co X sek.
Przecież pisałem, że po odświeżeniu wyskakiwałoby okienko. Pisałem również, że byłoby to opcjonalne.
Szczurek napisał/a:
Mi się wydaje że nie warto robić czegoś takiego bo i tak widać kto jest kim na tej liście.
?
The_Ring napisał/a:
a po co to komu jest? jestes ciekaw kioedy ktos jest zalogowany dodaj go do przyjaciół