Nie wiem czy był taki temat, ale nie mogłem go odszukać więc pisze:
Proponuję aby wprowadzić blokadę możliwości zrobienia resa statów po przyjęciu pojedynku
Dużo walcze pojedynków, a to znacznie poprawi uczciwość graczy, wyeliminuje oszustów którzy po przyjęciu pojedynku tuż przed samą walką robią resa zmieniając profesje.
Dobry pomysł,straciłem przez to sporo ranku...
Wyeliminuje oszustów,którzy wysyłają poje do graczy
z dużym rankiem i robią resa.Ale jest na to sposób:
Przyjmujcie poje 2-3 minuty przed wyznaczoną godziną ^^
wg. mnie dobry pomysł bo raz walczyłem z anis nie wiem anty on czy nie (na s1) i zadawałem jej/mu bardzo mało chyba zrobiła się anty i tak co chwila res na poju o Volion dobre by było gdyby można było wprowadzic takie coś że nie morzna walczyc pojów(wyjątek turniej) po resie az 7 dni to wtedy by sie wy kumało czy anty czy nie , jeżli by zrobil resa przed przyjęciem poja to byłby unieważniony. wtedy nikt by tak często resów nie robił by
sorki że dodałem to jako pomysł ale prosze bez ostra i obrazy względem mnie, wyrażam tylko zdanie swoje
Ale jest na to sposób:
Przyjmujcie poje 2-3 minuty przed wyznaczoną godziną ^^
To nie jest rozwiązanie tego problemu ponieważ osoba, która chce zrobić resa przed pojedynkiem napewno jest do tego przygotowana bo wsumie jest to zamierzone działanie i napewno jest wstanie rozłożyć punkty w ciągu mniej niż minuty !
tjaaaa.... admin ma się dodatkowo napracować tylko po to by swoje zyski ograniczyć? no i niech szybciej zwykłego upka robi, a nie dogadza rankerom, którzy na samą myśl o wyjściu z miasta w gacie robią!