Wysłany: 06-04-2008, 18:44 Zielony Smok - Mała Kosmetyka
Witam Moja propozycja jest czysto kosmetyczna (tzn. nic nie wnosząca do gry, drobna).
Nie jest trudna do wprowadzenia, a mianowicie chodzi o zielonego smoka, a dokładniej o jego avatar - czy zielony smok nie byłby trochę ładniejszy bez tego ludzika (na avku) no i na dole oczywiście zamieszczę screena
Cytat:
Dotychczasowy Wygląd
Cytat:
Lekko Poprawiony
No i także dołączę FAQ
Mini FAQ
Pyt: Jaki Admin będzie się zajmować taką duperelką?!
Odp: Rzeczywiście... No ale według mnie to na prawde nie jest trudna robota i takie rzeczy robi się około 3 minut, no bo nawet screen jest przygotowany, a nie trzeba wcale Upka robić na taką zmianę.
Pyt:
Szczurek napisał/a:
Usuwanie tego ludzika jest zbędne, ponieważ, tak jak napisał Leviathan, było by z nim coś nie tegez.
Odp:I tutaj zamieszczę post Shark'a z którym jak najbardziej się zgadzam
Shark napisał/a:
[...] 2.Człowieku,a czy koło Rapsa jest jakiś koleś na avku?
Czy koło Shivy?Kaktusowego króla?NIE !
O ile wiem to tylko Zielony Smok ma kolesia na avku,
warto to zmienić [...]
, lecz prawdą jest rzeczywiście że to jest zbędne (co napisałem już na początku tematu).
Pyt: Ale mi sie na prawdę nie podoba ten smok bez człowieka!
Odp: No cóż o gustach się nie sprzecza... Zaznacz opcje DOTYCHCZASOWE
Wiem że nie ma po co robić tyle zamieszania, ale na tym polega kosmetyka
Jak widzę jest bardzo dużo sprzeczności i kontrowersji, a więc zamieszczam ankietę
pozdr.
Ostatnio zmieniony przez Xianianin 07-04-2008, 20:00, w całości zmieniany 9 razy
Level: 999
Wysłany: 06-04-2008, 18:51
Mhm... Dużo by to nie zmieniło, ale mogłoby to wejść.
Swoją drogą Admin nie ma czasu na UPa co dopiero takie małe duperelki^^
Cieszę się jak user, że mamy nowych użytkowników i chcą pomagać w grze^^
Także ode mnie plus, a temat raczej do zamknięcia chyba, że w najbliższym czasie Admin zatwierdzi wejscie ów lekkiej zmiany.
Profesja: Wojownik
Nick: Leviathan
Level: 95
Wysłany: 07-04-2008, 11:19
po co go usuwać? - to jesteś ty jak lejesz sie ze smokiem - wg mnie toby było bezsensowne bo wtedy smok gapiłby się na niewiadomo co i można by było pomyśleć ze jest coś z nim teges niezbyt w porzątku
Co Ci ludek przeszkadza? Jestem na 50/50, a więc nie mam zdania.
_________________ Prosiłbym Administratora lub Moderatora o pewną fatygę, a mianowicie proszę o usunięcie moich multi kont na FORUM, ponieważ ja nie potrafię. Sorka. Pozdro Userzy Modzi i Admini!!!!
Dobry pomysł z tą zmianą dzięki takiej kosmetyce gra nabierze charakteru i swój swoisty klimat bo co to za smok z giermkiem :rotfl: i z tego co wiem to się kiedyś chyba pofatygowano aby zmienić avka Lech Kinga ale tylko tak mi się wydaje
po co go usuwać? - to jesteś ty jak lejesz sie ze smokiem - wg mnie toby było bezsensowne bo wtedy smok gapiłby się na niewiadomo co i można by było pomyśleć ze jest coś z nim teges niezbyt w porzątku
1."porzątku"-ort.
2.Człowieku,a czy koło Rapsa jest jakiś koleś na avku?
Czy koło Shivy?Kaktusowego króla?NIE !
O ile wiem to tylko Zielony Smok ma kolesia na avku,
warto to zmienić
Szczurek napisał/a:
Usuwanie tego ludzika jest zbędne, ponieważ, tak jak napisał Leviathan, było by z nim coś nie tegez.
Ludzie,czy my się bijemy z Zielonym Smokiem czy z nim i jakimś ludzikiem?
Bo to na pewno nie jesteśmy "my"...Nasz avatar jest na górze po lewej
Odnośnie tematu:
Moim zdaniem taką rzecz można poprawić kiedy
gra już będzie ukończona w 100% (czyt.fabuła,EQ,gemy).
W każdym razie pomysł dobry i brawa za spostrzegawczość
Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 08-04-2008, 15:10
Heh.. ale macie problemy.. generalnie z dwojga wolałbym zmienić kompletnie aklimatyczny avek Zefira, niż bawić sie tym smokiem, ale co mi tam.... mnie to lotto