Wysłany: 08-04-2008, 16:45 Mała zmianka w plecaku ^^
A może by tak nad
[img=http://img355.images...77/gemywv6.png]
napisać ilość posiadanych gemów ogólnie bo jakoś mi się nigdy nie chce ich liczyć ;/ w całości i z osobna bo trochu tego jest ;/ no ale cóż to tylko pomysł.
BTW nie zrobiłem nic z tym w PS'ie bo nie jestem grafikiem x)
Pomyśl dziecko zanim coś napiszesz bo nóż mi sięotwiera w kieszeni :] nigdzie nie ma napisane ile masz gemow tam masz tylko napisane ile masz aktywnych gemów
Aktywne gemy (max: 23)
Nieaktywne gemy
takie cośmasz tam napisane i gdzie masz napisane dosłownie wprost ile masz WSZYSTKICH gemów :] (napisałem z duzej bo nie każdy przeszedł kurs czytania ze zrozumieniem ) wieć mi takich głupot nie pisz
Wiem dobrze, że jest tak napisane. Tak trudno dodać 2 cyfry?? Poza tym i tak nie zagląda się w plecaku do gemów, bo nie można ich nawet tam założyć. Więc po co włazić w plecak??
a tym i tak nie zagląda się w plecaku do gemów, bo nie można ich nawet tam założyć. Więc po co włazić w plecak??
No wiesz w plecaku widzisz jaki gem jest na jakiej gwaizdce to też by mogło byćusprawnione i by mogło wyglądać prawie jak średnie ceny z tymi gwiazdkami tylko zamiast cen to ilość takich gemów no ale cóż ........
Nawet jeśli, to mówiłem, że to by i tak nic nie dało, bo nikt nie zagląda do plecaka, bo niby po co??? To już lepiej tę liczbę wpisać w zakładce gracz.
Mam blisko 200 gemów na sprzedaż (a sprzedaję tylko nabite gemy), a ich liczenie i dzielenie
na poszczególne gemy przy robieniu listy rzeczy na sprzedaż jest czasochłonne. Dlatego już
tego nie robię, nie ma listy - gemy sprzedaję tylko w okresie turniejowym. Ale nie ukrywam,
że statystyki ilości posiadanych gemów przydałyby się (kopiuj/wklej do prezentacji i już
wiadomo co mam na sprzedaż)..
@down
Nie, tylko rzadko sprzedaję - nie zawsze potrzebuję duże ilości złota (po co ma wypadać
kiedy padnę w walce?)..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 08-04-2008, 18:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie trzeba ich kolekcjonować...
Po prostu zbędne, ale jak się ma ponad 100 gemów to przydatne .
_________________ Prosiłbym Administratora lub Moderatora o pewną fatygę, a mianowicie proszę o usunięcie moich multi kont na FORUM, ponieważ ja nie potrafię. Sorka. Pozdro Userzy Modzi i Admini!!!!
Jak dla mnie pomysł średni chodź w niczym by mi nie przeszkadzało wprowadzenie go.
Ja żeby sprawdzić ile mam gemów robię tak:
zaznaczam wszystkie gemy -> kopiuję -> wklejam do Notepad 2 i tam ładnie zlicza :P
Co prawda wolał bym żeby weszło coś takiego co kiedyś proponowałem tutaj :)
Bo to ile jest wszystkich gemów jest do niczego nie potrzebne.
zaznaczam wszystkie gemy kopiuję wklejam do Notepad 2 i tam ładnie zlicza
Numerowanie linijek tekstu, to niekoniecznie to, co mnie interesuje. Bo po co mi wiedzieć
ile mam gemów w ogóle? Mnie raczej interesuje ile mam gemów na sprzedaż (czyli ilość
nabitych gemów, np. magii - 5 sztuk (mój komplet) = ilość gemów na sprzedaż.. do tego
jeszcze nienabite gemy magii)..
Ale nie oszukujmy się, są (jak to często bywa) ważniejsze rzeczy do zrobienia..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem