Wg mnie w turnieju poza mf powinny być nagrody rzeczowe.
Oczywiście nie chodzi tu o przedmioty które można kupić w sklepie (Kolcze rękawice, Berdysz) tylko o przedmioty unikatowe. W końcu wygrać turniej to już coś. Propozycja jakiegoś itemu:
Ostrze mroku(bądź jakaś inna nazwa)
Jednoręczny
400 obrażeń i 150 ataku
3 sloty
5 do szybkości i szczęścia
20 do celności
Wymagany poziom 20
Przedmiotów tych nie można sprzedać ani stracić :]
Piszcie co o tym sądzicie
Pomysł fajny tlyko pomyśl jak best-rank-anty będą płakali ,ze nie moga mieć takich fajowych itemków
Na TAK
Vall Gav tlyko kto by chciał stracić taki unikat
Ostatnio zmieniony przez Zeke 19-04-2008, 15:43, w całości zmieniany 1 raz
Profesja: Wojownik
Nick: Shadow
Level: 166
Wysłany: 19-04-2008, 15:50
Mnie też się podoba:] ale pomyślcie najwyższe lvl z gry do 210 oczywiście czyli największy jaki może wziąść udział w turnieju odrazu to wygra:] Wątpie żeby taka rzeczy weszła w życie my-fantasy.
Oczywiście motywowałoby to słabszych graczy do lepszego myślenia jak rozdawać statystyki itd
No i nie mogłoby być tak że 1 miejsce ma ten sam item z zestawu co z 3 miejsca
Level: 999
Wysłany: 19-04-2008, 15:59
Mhm... Tylko nie sądzisz, że ktoś by załóżmy wygrał jeden turniej, a potem poczekał na drugi i z najlepszym mieczem znowu wygrał, hę ?
Propozycja jest ciekawa, ale nie wiem czy mogą wejść przedmioty z pomocą których moglibyśmy być niezwyciężeni.
Wiele było już ciekawych pomysłów rożnego typu jednak Admin ich nie wprowadzał.
Wątpię aby ten pomysł był wprowadzony (przynajmniej w najbliższym roku).
@Simon
Jak na razie nie ma zadnego ograniczenia co do utrzymania się na danym lvl; ],
a wiec ranker ~20 lv gdyby udało mu się po turnieju mieć nie więcej niż 22 lv i zbiłby exp.
Byłby najlepszy na swoim lv. Walczyłby tylko z osobami o pewnej ilości ranku i gitara: )
Dlatego najlepiej byłoby gdyby takie rzeczy zawsze byłyby o pare/parenaście lvl więcej; )
Ostatnio zmieniony przez v_PoGrOmCa_v 19-04-2008, 16:07, w całości zmieniany 1 raz
Zauważ że ten miecz byłby na określony poziom a jaki ranker wytrzymałby miesiąc w 20 lvl?
musiałby wbić ileś lvli a na wyższych poziomach są lepsze itemy więc przewaga znika
Mhm interesting... Ale zauwaz ze na 20 levelu mozna stoczyc ok. 30-40 walk bez wbijania levela wiec kto wygra 1 turniej to z unikatowym eq moze spokojnie jeszcze 2 nastepne w tej grupie wygrac nie mowiac juz o zbijaniu lv...
Wg mnie w turnieju poza mf powinny być nagrody rzeczowe.
Oczywiście nie chodzi tu o przedmioty które można kupić w sklepie (Kolcze rękawice, Berdysz) tylko o przedmioty unikatowe. W końcu wygrać turniej to już coś. Propozycja jakiegoś itemu:
Ostrze mroku(bądź jakaś inna nazwa)
Jednoręczny
400 obrażeń i 150 ataku
3 sloty
5 do szybkości i szczęścia
20 do celności
Wymagany poziom 20
Przedmiotów tych nie można sprzedać ani stracić :]
Piszcie co o tym sądzicie
Pomysł dobry.. Jednak trzeba go dopracować, przy aktualnym sprycie (niektórych) graczy i na znajdą rozwiązanie, przez co będzie więcej przekrętów...
Peanut_Master. Wiadomo przecież, że to unikalne eq będzie nie od 20 lv tylko np. od 24-25... Wtedy byłoby za łatwo wygrać 5 turnieji z rzędu i mieć hiper ultra mega zajefajne uzbrojenie
zrąbany pomysł na maksa Rykus wygral turniju chyba 5 te grypy od 120 do 140lv i co zbialjal soebie leva alebo po prostu jakies haki mial i ma teraz moze jakos 800MF, ponad 50 elikow z wygranych turnieju i 50 mln tez z turniju gdzie tu sprawiedliwosc, przypuscmy kolo taki jak rykus by ta,k caly rok wygrywal przez 2 lata to by mogl sie dopisac do turniju 141-170 lv i moglby to wygrac
Wystarczy proste ograniczenie - jeśli ktoś wygrał turniej (lub jakieś unikatowe EQ, np. za
dalsze miejsca), to nie może po raz kolejny zapisać się do tej samej grupy poziomowej..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
xPimpx - z tym 800 mf to chyba przesadziles, a kase latwo w tej grze zarobic
Ogolnie pomysl mi sie podoba, tylko jak kazdy w tej grze jest bardzo trudny do zrealizowania
Lag - autor tego tematu pisal o eq na 20 lvl, ale nawet eq na 24 lvl o niezwylej mocy zapewne byloby najlepsze w grupie do 30 levela...
ADI - to dobry sposob na uniemozliwienie przekretow, ale... gdyby bylo takie ograniczenie, na s1 chyba bym juz nie gral
Ewentualnie moglo by byc eq na poziom wyzej niz maxymalny w grupie (np. w grupie do 20 lvl na 21), ale powinno byc lepsze od zwyklego na taki poziom, a gorsze od najlepszego do 30 lvl
Dobry pomysł i to bardzo a ztym ograniczeniem to bym zrobił że nie można brać udziału w przyszłym miesiącu w tej samej grupie co by było chyba dobrym pomysłem, a co do Rykusa to wygrał tylko 2 razy turniej w swojej karierze więc xPimpx co tu za bzdury ględzisz ??:]