Proponuje, by wprowadzić tzw. wyzwania... Polegało by to na tym, że mielibyśmy kilka kategorii możliwych wyzwań, które możemy spróbować wykonać, np. coś takiego :
-20 000 zadanych obrażeń w walkach z graczami
-10 000 zużytych mikstur
-150 wygranych z graczami
Oraz inne tego typu zadania... Jesli wykonamy 1 zadanie, możemy wykonać następny poziom, np. 30 000 zadanych obrażen w walkach z graczami
Za wykonanie zadania dostawalibyśmy nagrodę w postaci kasy/expa.
Byłby to dobry sposób na rozwój gry, a także na chwile, gdy czekamy na update i nie mamy co robić.
Ja to tak odbieram. Gram sobie w CS'a na Gungame2. Żeby mieć lepszą broń, trzeba zabić kilka osób na podstawowej lub jedną nożem. Gdy to zrobię awansuję o level wyżej (mam lepszą broń) i jade dalej. Dobra alternatywa jak się nie ma co robić.
jestm za dużym tak bo np. nudiz nam sie lub expimy to jest juz ajkeis urozmaicenie ja np. to bym expa wbijal za te wyzwania co chwila np. w zadsnych obrazeniach to wiadomo turniej i czasem nawet rafi sie 200k zdanych obrazen po calym turniju, git je jestam za wprowadzeniem tegeo
oo można by mnoze nawet wprowadzic medale za takie wyzwania
Przecież może być odłożony na kolejne update Teraz to wiadomo,że najprawdopodobniej niebawem rozpoczną się testy... Możemy przecież poczekać kolejny rok
Przecież może być odłożony na kolejne update Teraz to wiadomo,że najprawdopodobniej niebawem rozpoczną się testy... Możemy przecież poczekać kolejny rok
Hm....mamy czas.... rok Too kUUUUUppA czasu i jeszcze wiecej po co tera zawracac 4 litery adminowi..? wydaje mi sie to zbedne...xD
takie cos przydało by sie tylko moze jakis itemy na swoj lvl zamiast exp?? mozna by wybrac cos o ten samej wartosci ? zgadzam sie w karczmie by stał taki NPC i u niego by sie brało te misje
Bardzo dobry pomysł Byłaby jakaś nagroda za trudy ^^
Tylko ze np ilość wygranych z graczami stopniowo by się podnosiła. Np najpierw zabijemy 100 i coś dostajemy, potem 150 i nagroda, 200 i tak dalej ^^