Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:33
zamiana miejsca zdobycia miecza Gothar i szpady
Autor Wiadomość
kiriki-kun 
Użytkownik

Level: 43
Wysłany: 22-04-2008, 17:42   zamiana miejsca zdobycia miecza Gothar i szpady

Po pokonaniu serafina , możemy zdobyć niezapominajke, za którą dostajemy szpade na 38lvl. Ma się wtedy jakiś 22lvl. Przez 16lvl nieużyteczny. Żeby zdobyć miecz Gothar, trzeba pokonać Duchy. To jest na jakimś 30lvl. Zdobywamy miecz na 27lvl!! Troche nielogiczne. Proponuje, żeby za zapominajke dostawać miecz Gothar (np. ten koleś znalazł jakiś tam miecz, ale nie odda go byle komu.) a w jaskini była szpada. Albo po prostu zamienić statystyki, i wymagany poziom.

Grimmow_jack
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2008, 18:15   

Powiem tyle dla mnie zbedne...a na 16 lev dobre..wystawisz na targu w urkaden.ktos kupi za te 300 tys proste nie..? :697: :511:

kiriki-kun 
Użytkownik

Level: 43
Wysłany: 22-04-2008, 18:52   

Miecz Gothar w Urkaden, za 300k?? W Urkaden raczej nie szuka się rzeczy dla 27lvl. Czy Szpade, na 38lvl. Poza tym, kto w Urkaden kupi szpade, która jest na 38lvl a on ma 20. W dodatku, jeżeli można ją bez problemu zdobyć. A tak to nawet w sklepie ciężko sprzedać, bo kiedyś się przyda. Kupno może być uciążliwo. A to zaśmieca depo. Poza tym miecz Gothar, co najwyżej można sobie kupić na walke ze smokiem. Trochę bez sensu.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 22-04-2008, 18:56   

Tego typu problemy są znane administracji i pewnie z czasem zostaną naprawione.

Jednak kiedy to nastąpi, to już nikt nie wie ; >

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi