I ponownie krótka propozycja - do sklepu przynosimy 100 miksturek które bez opłaty zostają zamienione na "paczkę". Na targ można wystawiać tylko paczki, pojedyńczych miksów nie wolno. A żebyście nie wyszukiwali dziury w całym, to napiszę że nie dotyczy to eliksirów. Paczkę można bezpłatnie rozpakować w sklepie.
A żebyście nie wyszukiwali dziury w całym, to napiszę że nie dotyczy to eliksirów.
Chyba wygrzebałem jeszcze jedną dziurkę --> nie powinno dotyczy miksów 5lv no i miksów rege
Co do pomysłu to jest ok:
- na targu było by może troszkę mniej przekrętów.
- targ byłby czystszy, bo żeby wystawić miksy to trzeba 100 sztuk.
(chyba że nie o to chodzi)
Ogólnie pomysł dobry i nie powinien w niczym zaszkodzić
Popieram. W mniejszej ilości i tak miksy się nie bardzo przydają. Żeby pokonać bossa i tak trzeba mieć ze 100-150 miksów. Życia lvl2 dużo się w Urkaden sprzedaje (na serw 1). W większości to są jednak 1, 2 i tak dalej.
Targ to targ rządzi sie swoimi prawami jeśli mam kaprys sprzedać 1 miksturę robie to,
a co powiedziecie o skórach dzika przecież tez jak to mówicie "zaśmiecają" targ,to samo KK,tu tez proponujecie paczki.
Powinno się zrobić paczki na przedmioty
mixy many i życia - 1 , 2 ,3, 4 //Paczka - 50szt
Skóra dzika - paczka 5 szt.
Pazur Behemota - paczka 20szt
Kawałeki kaktusa - paczka 30szt.
To nie oznacza ,ze nie wolno wystawić kilku paczek na raz.
Dla mnie spoko
Można by zrobić,że taka paczka
zajmowałaby tylko 1 miejsce w depozycie
Wtedy nie byłoby problemu tak jak jest teraz...
Że 1 miks zajmuje 1 miejsce...
Będzie update to pewnie miksy będą w sklepie więc w większych ilościach będzie można je kupić.
Przede wszystkim te paczki powinny obejmować wszystkie (oprócz eliksirów i mikstur regeneracji no i skór niedźwiedzia) przedmioty które nabywa się w dużych ilościach.
Profesja: Wojownik
Level: 97
Wysłany: 25-04-2008, 21:38
wedlug mnie good pomysl bo rowniez uniemozliwi to przekrety tak jak np. koles wystawia 1 miks zycia lvl 1 a jakis inny kolega licytuje go za 500 k . a tak to juz bedzie mniej mozliwe
wedlug mnie good pomysl bo rowniez uniemozliwi to przekrety tak jak np. koles wystawia 1 miks zycia lvl 1 a jakis inny kolega licytuje go za 500 k . a tak to juz bedzie mniej mozliwe
Chyba każdy 5 lv ma 3k by kupić 100 mixek . Tu chodzi o nie zaśmiecanie targu.