Wysłany: 13-04-2008, 13:03 Ranking w złocie teamowy
nie wiem czy bylo bo wpisaywasem te rózne takie i nie znalzłem. Pomysł jest taki że pokazywalo by sie przy drzunie(tam gdzie jest wiecej szczegolow) medal ktory jest w złocie lub mijesce bo kazdy chya sie zasatanawia jaki ma rank w złocie jego team
Niepotrzebne. Równie dobrze możesz znaleźć członków teamu w indywidualnym rankingu i ten team co ma np. pierwszych 4 z niego wiadomo, że w drużynowym też będzie 1.
nie wiem czy bylo bo wpisaywasem te rózne takie i nie znalzłem.
Wątpię żebyś w ogóle szukał ... jak i inni użytkownicy co tak piszą to jest dla was pretekst od uniknięcia kary "szukałem - nie znalazłem, nie mogłem znaleźć" ... najprostsze wyjście.
xPIMPx napisał/a:
Pomysł jest taki że pokazywalo by sie przy drzunie(tam gdzie jest wiecej szczegolow) medal ktory jest w złocie lub mijesce bo kazdy chya sie zasatanawia jaki ma rank w złocie jego team
Suma złota wszystkich graczy z teamu ? i jeszcze za to medal ?
Jakoś niezrozumiale to napisałeś
Przypuszczam, że chodzi Ci o to by widoczne było miejsce jakie ma każdy członek temau np w złocie.
Gracz 1 - złoto - pozycja w ogólnym rankingu = x
Gracz 2 - złoto - pozycja w ogólnym rankingu = x
Gracz 3 - złoto - pozycja w ogólnym rankingu= x
Gracz 4 - złoto - pozycja w ogólnym rankingu = x
No to masz odpowiedź:
Lag napisał/a:
Niepotrzebne. Równie dobrze możesz znaleźć członków teamu w indywidualnym rankingu i ten team co ma np. pierwszych 4 z niego wiadomo, że w drużynowym też będzie 1.