Czy niebyłoby ciekawie stwarzać sobie własne postacie:
-robimy w paincie postać o ograniczonych wymiarach
-administracja stworzyła by jakiś program do wklejania swoich postaci
Albo:
-pokazujemy administratorowi swoją postać którą chcielibyśmy mieć
-potem administrator robi tak żeby nasza postać mogła chodzić po mapie
-ale ta usługa kosztowałaby 35 punktów MFO
I tak powstałaby nowa usługa
Stwórz Postać
W Paincie? Wyobrażasz sobie spikselowanego opartego na kwadratach ludzika chodzącego po MF?
Ja bym proponował, aby administracja prowadziła, coś jakby kilka specjalnych postaci, które można by odblokować, za, załóżmy 30 MF.
W Paincie? Wyobrażasz sobie spikselowanego opartego na kwadratach ludzika chodzącego po MF?
Ja sobie wyobrażam. Sam takim chodzę. Ty też. Wszystkie ludziki w MF są spikselowane i oparte na kwadratach.
Podobna propozycja już padła na forum. Problem w tym, że jeśli pozwolimy graczom na umieszczanie dowolnych obrazków jako ludziki, to co poniektórzy będą ganiać po mapce jakimiś genitaliami... Wolałbym oszczędzić reszcie tego widoku...
Profesja: Wojownik
Nick: Cron
Level: 1
Wysłany: 27-04-2008, 12:11
pff tylko że kolesia takie to możesz mieć on nie będzie ruszał nogami ani niczym innym
wg. mnie powinno być tak że w usługach powinno być odblokowywanie postaci jak już odblokujemy to losowo nam wybiera jakąś postać
_________________ Charakterystyka || Już dwa lata na forum MF || Wielki powrót do mfo
Moim zdaniem "ludzik" którym chodzimy po mapie to najmniejsze zmartwienie ...
Po co tam tworzyć swoje postacie ... masz sporo do wyboru nic Ci się nie podoba to nie wychodź z miasta
bardzo dobry pomysl z tym ze np jesli pokonamy jakiegos bossa to mozemy chodzic jego "postacia" tzn np jak pokonamy rapsa to mozemy chodzic jego ludkiem albo po prostu po pokonaniu bossa odblokowuje nam sie jakas nowa postac, urozmaicilo by to gre
nawet trochę pokombinowałem.
Raps-żołnierz
Lech- Po prostu jego "figurką" byśmy chodzili, albo jakimś szkieletem.
Minos- Coś ze zwierząt- Byk
Serafin-Jakiś szkielet albo gość w kapturze
Hydra-Brak*
Zielony smok- Brak*
Duchy gothar- Jakiś duch albo gość w kapturze
Skalny golem-Brak*
Raps#2- To samo co u Rapsa#1
Niebieski smok-Brak*
Kalavador- Strój od robotnika
Skrzydlaty demon- Nie mam pomysłu ;(
Gargulec- np.Strój górnika
Wielki żywiołak lodu- Niemam pomysłu ;(
śnieżny golem- Brak
Wielki pająk- Nowe zwierzę na strój- Pająk
Shiva- Jakaś niebieska kobieta/mężczyzna
Behemoth king- Nowe zwierzę na strój- Jaszczur
Pterodaktyl - Nowe zwierzę na strój- Ptak
Bagienny- Jakiś beżowy bąbel
Malboro- Nie mam pomysłu ;(
Ognisty golem- Czerwony ludek
Hades- Facet z kapturem
* Nie wszystkie bossy muszą mieć strój.
Napisałem po kolei do Hadesa bo reszty nie znam bo dalej to już jest skomplikowane Oceniajcie
Profesja: Wojownik
Nick: Cron
Level: 1
Wysłany: 27-04-2008, 17:10
I tak admin nie zrobi nowych spritów ;p
a jak już musiał być to może jak pokonamy jakiegoś dodatkowego bossa no to może wtedy...
ale i tak sądzę że to głupi pomysł ja i tak chodzę ta fioletową kulka
_________________ Charakterystyka || Już dwa lata na forum MF || Wielki powrót do mfo
za te 35 MF żeby można było swoje postacie wprowadzać.
odpada bo
Pitazboras napisał/a:
Problem w tym, że jeśli pozwolimy graczom na umieszczanie dowolnych obrazków jako ludziki, to co poniektórzy będą ganiać po mapce jakimiś genitaliami... Wolałbym oszczędzić reszcie tego widoku...