Po tym ,ze wyszła z miasta np. . To nie jest żadne ukrycie wręcz wsparcie dla polowań.
"Łowcy nie obchodzi czy ktoś jest on ,ale czy jest poza miastem"
Możliwość ustawienia,że nikt nie widział,
czy jesteś online.Trochę mnie to denerwuje,
miałem napisane w prezentacji "Nie walczę",
a jak ludzi widzieli,że jestem online to 50
pytań o solo w ciągu minuty...
serio 50 pytań o solo ? dam sobie paznokcia uciąć, że nie napisało do Ciebie nawet 6 osób w ciągu tej minuty.
Od tego służy opcja "ignoruj" + "skasuj wiadomość" co zajmuje jakieś (hmm) 50 sek. ?
Cytat:
Ukrycie obecności w grze
nie ma szans, że wejdzie taki jest klimat tej gry ... ciągłą adrenalina jak wykorzystujesz ruchy (szczególnie dla graczy, którzy posiadają nie małą sumę punktów rankingowych) ... czy ktoś Cię załpie ... czy bez przeszkód wrócisz do zamku itd. to jest właśnie fajne
Możliwość ustawienia,że nikt nie widział, czy jesteś online.
Nierealne.. Wyobraź sobie coś takiego - ktoś się na Ciebie uwziął i poluje na Ciebie jak tylko wychylisz nos poza miasto (albo po prostu jesteś hybrydą i unikasz walk z anty). Masz tą osobę w przyjaciołach i przed wyjściem z miasta zawsze sprawdzasz czy czasem ta osoba nie jest online - jeśli jest, to nie wychodzisz, bo wiesz, że to się źle skończy.. A teraz został wprowadzony Twój pomysł i co? Jesteś zwierzyną i nawet nie możesz sprawdzić czy zagraża ci jakiś myśliwy..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem