Nom, trochę się spóźniłem z tym tematem ale można jeszcze pokibicować.
W Lidze Mistrzów w finale zagra ManU (blee) i Chelsea lub Liverpool .
Ja osobiście kibicuje CFC.
Dzisiaj na TVP2 o 20:30 zaczyna się transmisja drugiego (rewanżowego) meczu półfinałowego na Stamfor Bridge.
W pierwszym meczu było 1:1.
Jeżeli będzie wynik spotkania 0:0 wchodzi CFC,
jeżeli 1:1 - dogrywka,
jeżeli 2-2 - wchodzi LFC.
Wpiszcie jaki obstawiacie wynik meczu dzisiejszego i finału (jeżeli obstawiacie CFC-LFC 2:0, to obstawiacie wynik CFC - manU (finałowego))
Zobaczymy, kto będzie najbliżej
Moje obstawienia:
CFC - LFC
2 - 1
Finał:
CFC - ManU
3 - 1
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez MichuL 01-05-2008, 18:46, w całości zmieniany 5 razy
ManU blee ? może lepsza śmierdząca Barcelona ? co myśli,że jest "pro" a dostają po dupie i to ostro ... "wielcy"piłkarze buntują się bo nic nie wygrywają ! i DOBRZE HAHAAHAHAH
Z dzisiejszego meczu nie jestem za nikim bo nie lubię ani Chelsea ani Liverpoolu,który wyeliminował Arsenal ...
Tak więc wiadomo,że finał będzie angielski,w którym będę liczył na Manchester
ManU blee ? może lepsza śmierdząca Barcelona ? co myśli,że jest "pro" a dostają po dupie i to ostro ... "wielcy"piłkarze buntują się bo nic nie wygrywają ! i DOBRZE HAHAAHAHAH
Z dzisiejszego meczu nie jestem za nikim bo nie lubię ani Chelsea ani Liverpoolu,który wyeliminował Arsenal ...
Tak więc wiadomo,że finał będzie angielski,w którym będę liczył na Manchester
Co do Barcy, genialna wypowiedź Jednak Puchar należy do CFC
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja bym tylko chciał,żeby finał był zacięty i rozstrzygnął się w karnych ^^
Ponoć Reina spodziewa się karnych w dzisiejszym meczu
Ale popatrzcie w pierwszym meczu było 1:1 (czyli takjakby 2:1 dla Chelsea ).Dziś grają w Londynie więc korzyść mają piłkarze Chelsea.Liverpool w lidze też radzi sobie przećiętnie więc raczej bym się spodziewał finału Chelsea - Menchester
zauważ, że te kluby wymiękają przy CFC, a że LFC ma skłonności wrzucić piłkę do własne bramki...
ja bym to ujął inaczej raczej tak "To, że LFC lami, to to wina Riise'a" ale LFC i tak jest słaby