Profesja: Wojownik
Nick: Cron
Level: 1
Wysłany: 30-04-2008, 22:04 doświadczenie i ruchy
mam taką propozycję żeby dać w każdym mieście Zakładkę Trening gdybyśmy tam wchodzi nasze ruchy by sie kasowały tzn. najpierw wpisujemy ilość ruchów i dajemy trenuj i nasza postać zdobywa doświadczenie
np. za 100 ruchów tam powiedźmy dostajemy 50k expa więc jak w treningu damy 100 ruchów to o połowę mniej doświadczenia czyli 25k
propozycja wydaje mi sie dobra dla kogoś kto nie ma za dużo czasu wejść na mfo i expić
piszcie co o tej propozycji sadzicie wymieniajcie poglądu itd
_________________ Charakterystyka || Już dwa lata na forum MF || Wielki powrót do mfo
100 ruchów to o połowę mniej doświadczenia czyli 25k
No nie wiem czy to opłacalne 100 ruchów wypalić w okół Ballis to jakieś ~ 150 k a gdzie AP i miksy lv 5
jeśli nie masz czasu to nie grasz ...
swoja droga ja ponad 600 ruchów wypalam w niecałe 10 minut a ładują mi sie 30 h
więc nie mów ze ktoś w ciągu takiego czasu nie znajdzie paru minut na expienie
Sam nie lubię wykorzystywać ruchów... Ale o nie znaczy że trzeba iść na taką łatwiznę!
To może jeszcze wymyślicie "boty" do mfo? Jak w tibii choćby...
Beznadzieja.
Tak jak mówiono na wyższym lv jest to bezsensowne
osobiście mam tyle ruchów ze przez dobę mi sie nie naładują
a jakoś zawsze znajdę chwilkę żeby zbić z 200
Co do niższych lv gdzie gdy na dobę zdobędą już na pewno max ruchów to chyba tez nie problem wykorzystać w 5-10min wszystkie
Jedyny sens w tej propozycji to taki chyba ze nikt Cię nie zaatakuje bo będziesz expił w mieście czemu jestem z na pewno przeciw
To może jeszcze wymyślicie "boty" do mfo? Jak w tibii choćby...
boty już są tylko tyle że są niewykrywalne...
nie ma szans żeby to przeszło, w tej grze chodzi o to, żeby walczyć, że jest mało graczy na wysokim lvlu to zaczyna się hunting - bieganie za ludzikami podczas expienia.
weźmy np Fana na ś3(nie dlatego że jest popularny tyklo ze względu na staty 10 siły)
na rekordowym lvlu dociera do wysokich miast i co? załóżmy dostaje tam gdzie expi 10k/100pól a jest w mieście dalekim, więc trening da mu dużo... całkowicie dobije to pvp i odetnie zyski jackowi - są tacy którzy kupują prota tylko po to żeby spokojnie po mapce chodzić.