glupi pomysl bylo by sporo pomylek a tak jest jasne i proste
bo mozna sie domyslic za ogien 5 jest silniejszy od ognia 3
a np. wg mnie sopel od epoki lodowcowej jest silniejszy ^_^
Mi sie tam podoba,ale nad ZIEMIĄ trzeba popracować (co do nazw).
Co do SWIATLA i CIEMNOSCI to jestem na nie,
bo gemy maja byc jako nazwy zywiolow.
Co do WODY to ona powinna wejść,a powinien zostać usunięty LÓD
Profesja: Wojownik
Level: 97
Wysłany: 21-02-2008, 21:22
Eh pomysl. Po co zmieniac nazwy skoro teraz wiadomo co i jak. Potem na pewno jakies nOObki beda sie pytac a co jest lepsze to czy tamto itd.itp. ot nie ma sensu chyba wszyscy przyzwyczaili sie do tcyh nazw co sa i niech tak zostanie
potem, się może mylić. Dajcie spokój. Wszystko jest OK.
Ta pewnie jesteś wojem i ci to nie przeszkadza. Pomyśl o magach! Wiesz jak wojowie będą kombinować? Np. Chce kupić Wiatr4 ale jest inna nazwa. Nie połapię się i co? Kupie wiatr 1 Poza tym co z tego że gra będzie bardziej kolorowa? I tak jest mniej magów(Chyba) to to ich wnerwi bo nie będą wiedzieć co jest co
Darello napisał/a:
Mi się ten pomysł nie podoba. Niech zostanie tak jak jest czyli prosto i fajnie..
Profesja: Wojownik
Nick: Cron
Level: 1
Wysłany: 01-05-2008, 12:51
Kawu_ napisał/a:
sie te nazwy sa jakby takie strasznie dziecinne - a ja nie lubie grac na poziomie przedszkolnym...
no wiesz ta gra jest fantasy więc raczej grają w nią 10-15 lat nie mówię że to wiek przedszkolny
ale tez nie dorosły więc ja jestem ZA... Gra będzie wtedy bardziej kolorowa, a na pewno wszyscy by się przyzwyczaili do tych nazwa... Choć ja bym je trochę pozmieniał.
_________________ Charakterystyka || Już dwa lata na forum MF || Wielki powrót do mfo