Wysłany: 06-05-2008, 00:28 Najwredniejszy GM w grze
Przenoszę temat Cryptona z poradnika
Zachęcam do głosowania oraz argumentacji. Ankieta jest
przeprowadzona w formie żartu, nie bierzcie sobie tego na poważnie.
Możemy trochę pogadać na ich temat
jednak prosimy posługiwać się językiem kulturalnym i poprawnym
Ostatnio zmieniony przez Phantom 15-07-2009, 17:23, w całości zmieniany 10 razy
A ja chcę powiedzieć, że ankieta ta jest w formię "zabawy".
(czyt. bez żadnych wyrzutów, nagonek itp! bo polecą ostrygi!).
InSaNe [Usunięty]
Wysłany: 06-05-2008, 18:56
eh a gdzie jest Shell?:P
zaglosowalem na Shottiego,pamietam jak kiedys sie chwalil:P
ale nie mam mu tego za zle
nikogo innego nie winie za wrednote lub nie znam,a niektorych nawet lubie
Typuję [GM] dislike.
Dlaczego?
A dlatego, że dziś groziła mi wsadzeniem mnie za multi na s3, kiedy przy niej logowałam się na kolejną postać na tym świecie*. O!
*Pod logiem MF po zalogowaniu na s3, wyświetla się info, że to "świat 1" - stąd nieporozumienie .
Rykus -
Bo zignorowałcałkowicie moje zażalenie Jednak mógł nie uwierzyćw histroię ,którą mu napisałem (prawdziwą!)
Powiem tyle im skuteczniejszy gm tym bardziej nielubiany
Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 06-05-2008, 19:52
Wybieram Metropolisa.... Bo jest wredny, gra w CS-a, obija się, rozlewa swój marazm i zgorszenie na lewo i prawo, psując serca biednych, niewinnych dzieci... do tego co poniektóre stawiające opór nawet zjada....rozpowszechnia hentai, nie lubi GG, szpanuje fotką.pl, nie szanuje osób starszych, strzela kamehameha-mi w staruszki, jest botem i robalem.. bleee
ja tam jestem chłopiec bezkonfliktowy z prawem więc nie mam pojęcia który GM jest najwredniejszy a niektórych nawet lubię jak np.:
[GM] Mapy - wiele zrobił na mf, choć bezpośrednio się nie znamy
[GM] azxcpl - Staaaary znajomy ^_^" dzięki mf
[GM] dislike - Kiedyś tam gadaliśmy, teraz już wcale, ale wtedy wydawała się być miła ^_^"
[GM] ADIHC1 - Zmienił mi nick na forum
[GM] Catwoman - Podobnie jak Disi ^_^" no i obie zasilają damską część forum
Level: 999
Wysłany: 06-05-2008, 20:09
Yondaime napisał/a:
Wybieram Metropolisa.... Bo jest wredny, gra w CS-a, obija się, rozlewa swój marazm i zgorszenie na lewo i prawo, psując serca biednych, niewinnych dzieci... do tego co poniektóre stawiające opór nawet zjada....rozpowszechnia hentai, nie lubi GG, szpanuje fotką.pl, nie szanuje osób starszych, strzela kamehameha-mi w staruszki, jest botem i robalem.. bleee
Podpisuję się pod tym całym sercem(!)
Pit, myślisz, że jesteś EmOo to możesz dzieci zjadać? Co? Myślisz, że jak klikasz ze mną w Tibie to jesteś mój qmpel czy co? Idź lepiej wygryzaj orzeszki ze snikersów , tak Ci dogryzę, ot co(!)
btw. Pit tam gdzie zawsze, o której zawsze... bo chyba dalej handlujesz hentai, hę ?
Nieskromnie powiedziałbym, że to ja powinienem wygrać, ale tego nie powiem.
Najwredniejszym GM jest oczywiście dislike i nic tego nie zmieni (powody równie
kontrowersyjne co sam temat, więc pozostawię je dla siebie), złooooo! ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem